13 Mayıs 2021 burç yorumları! Bayramın ilk günü günlük burç yorumları

13 Mayıs 2021 burç yorumları merak ediliyor. Ramazan Bayramı'nın ilk günü burçları neler bekliyor? Aslan burcu güne mutlu başlayabilir, Kova burcunu aşk hayatıyla ilgili gelişmeler bekliyor. İşte 13 Mayıs günlük burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

13 Mayıs 2021 günlük burç yorumları aşk, sağlık ve kariyer konuları için araştırılıyor. Peki, Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 12 Mayıs Perşembe günü hangi burcu neler bekliyor? Ay 13 Mayıs Perşembe günü İkizler burcunda ilerliyor olacak. İletişim ile ilgili konular oldukça fazla öne çıkıyor olacak. Ay Satürn uyumlu açısının etkin olacağı akşam saatlerini önemli görüşmelerimizi yapmak için değerlendirebiliriz. Güneş Neptün uyumlu açısının etkin olacağı bugün yaşam amacımızı ortaya koymak adına ruhsal anlamda desteklendiğimiz bir günde olacağız. İşte 13 Mayıs günlük burç yorumları...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Ay 13 Mayıs Perşembe günü İkizler burcunda ilerliyor olacak. Yakın çevrenle iletişim halinde olacağın günlerdesin. Onları bir konuda bir şeyler yapmaları konusunda ikna edebilirsin.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Parasal kazanımlarınla alakalı olarak iletişime geçmen gereken durumlar söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde evinde uyumu yakalayabileceğin güzel enerjiler var.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Ay bugün senin burcunda ilerliyor olacak. Fiziksel görünümüne önem verebileceğin ve değişiklik yapmak isteyebileceğin günlerdesin.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Perşembe günü boyunca ev içerisinde huzurlu bir ruh hali içerisinde olabilirsin. Hedeflerini net bir şekilde belirleyebilirsin.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Sosyal çevrenden alacağın yeni haberler var. Özel ilişkilerindeki güzel gelişmeler seni mutlu ediyor. Karşına değerlendirmen gereken güzel fırsatlar çıkabilir. Şanslı bir günündesin.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Bugünlerde meslektaşlarınla önemli konularda iletişime geçebilirsin. Ay'ın İkizler burcunda ilerlediği perşembe günü iletişim ile ilgili konular senin için öne çıkıyor olacak.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Hukuksal meselelerin ile alakalı olarak yeni haberler alabilirsin. Günün ilk yarısında kariyerinle ilgili hedeflerini belirleyebileceğin önemli konular gündeme geliyor.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Hisseli kazanımlarınla ilgili olarak iletişim içerisinde olabilirsin bugünlerde. Sabah saatlerinde yapman gerekenler adına gereken gücü kendinde buluyorsun. Ay Satürn uyumlu açısının etkin olacağı akşam saatlerini önemli görüşmelerle değerlendirebilirsin.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Partnerinle ilişkinde iletişimin ön planda olacağı bir gün seni bekliyor. Senden yaşça büyük birinden gelecek önemli fırsatlar seni bekliyor.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Ne zamandır aklında olan bir konuda gereken desteği bulacağın, güzel bir gün olabilir. Ayağına gelecek fırsatları iyi değerlendirmen gerekebilir.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Aşk hayatında hareketli bir gün geçirebilirsin. Sabah saatlerinde duygusal ilişkilerinde uyum yakalıyor olacaksın. Bir konuda sınırları net şekilde çizmen gereken durumlar söz konusu olacaktır.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Ev içerisinde iletişim konuları ön planda olabilir. Küstüğün bir aile üyesi ile barışmak yeniden konuları değerlendirmek adına harika bir gün.