13 Ağustos 2022 Cumartesi günlük burç yorumları! Akrep aşık Oğlak mutlu

13 Ağustos günlük burç yorumları merak ediliyor. 13 Ağustos günü Akrep burcunu aşk bekleyebilir. Başak burcu yeni bir ilişkiye adım atabilir. Peki 13 Ağustos 2022 günlük burç yorumlarında neler var? İşte yanıtı...

13 Ağustos Cumartesi günü burç yorumlarında hareketlilik göze çarpıyor. 13 Ağustos günü İkizler burcu projeler için toplanabilir. Peki 13 Ağustos 2022 günlük burç yorumlarında neler var? İşte yanıtı...

13 AĞUSTOS 2022 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç Burcu

Sevgili Koç burçları, Cumartesi günü hem kendi sağlığınız hem de sevdiklerinizin sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hastaysanız yeni bir tedavi yöntemine başlanabilir. Rüyalarınıza dikkat ediniz, gelecekten haber veren nitelikte olabilir.

Boğa Burcu

Sevgili Boğa burçları, Cumartesi günü arkadaş gruplarınızın içerisindeki davet, düğün ve toplantılarla oldukça mutlu olacaksınız. Uzak seyahatler ruhunuza iyi gelebilir. Sevdiğiniz ve sizi mutlu eden kişilerle olurken, hayatın getirdiği sürprizleri görmezden gelmeyin derim.

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları, Cumartesi günü yeni kariyer ve alternatif projeler için toplantılar, görüşmeler yapabilirsiniz. Olası projeler için gelir kapılarını bir kez daha düşünün derim.

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç burçları, Cumartesi günü kişisel gelişiminizle ilgilenebilir, çeşitli eğitimler alabilirsiniz. Çevrenizdeki pek çok kişinin desteğini görürken, kalabalık ortamlarda aynı amaç uğrunda olan toplulukların içerisinde kendinizi geliştirmek ruhunuza iyi gelecektir.

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar, Cumartesi günü hayatınızda bazı konuların üzerine daha çok eğilmeniz gerekebilir. Artık devam ettiremeyeceğiniz durumları bitirmeli ve hayatınızda köklü değişiklikler yapmalısınız.

Başak Burcu

Sevgili Başak burçları, ikili ilişkilerle alakalı konular gündeminizi uzun süre meşgul edecek. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni ortak bir iş girişiminde bulunabilirsiniz.

Terazi Burcu

Sevgili Terazi, günlük rutin işlerinizde artma yaşayabilirsiniz. Daha çok sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvana evinizi açabilirsiniz.

Akrep Burcu (24 Ekim- 21 Kasım)

Kalbi boş olanlar arkadaşlıktan aşka dönüşen beraberliklere merhaba diyebilir. Evli olanlar ise evlerinin içinde her zamankinden daha mutlu olabilir ve sürpriz hediyeler alabilir. Bebek kararı ile ailenizi genişletmek isteyeceğiniz yeni bir sürecin içerisine girmek üzeresiniz.

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)

Bugün sevdiğiniz kişi ile romantik flörtleşmeler ruhunuza ve zihninize oldukça iyi gelecek. Sürpiz gelen bir hediye ile oldukça mutlu olacağınız bir gün. Nişan veya nikah hazırlıkları yapıyorsanız bugün bazı seçimler ve kararlar için oldukça kıymetli.

Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)

Bugün kendinizi her zamankinden daha mutlu ve değerli hissedeceksiniz. Yakın çevreniz ve ailenizden alacağınız destek ile beraberliğinizde geleceğinize dair hayat planları yapmak için adımlar atabilirsiniz.

Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)

Bugün beraberliğinizde güzel adımlar atabilirsiniz. Beraberliğiniz içerisinde uzunca zamandır sıkıntılı olan pek çok konunun akışta olması sizi mutlu edecek. Evlilik hazırlıkları yapmak için geleceğe dair hazırlıklarınızı planlayabilir ve adım atabilirsiniz.

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün gökyüzünün şanslı günlerinden birini yaşayabilirsiniz. Beraberliğinizde birbirinize kenetlendiğiniz, yaralarınızdan güçlendiğiniz bir sürece girmek üzeresiniz. Zorlandığınız yerlerden gelen ödüllerinizi almanıza az kaldı.