13 Ağustos 2020 burç yorumları! Ay, ödemeler konusunda uyarıyor

13 Ağustos 2020 burç yorumlarında bu hafta ödemeler ve parasal konular ön planda. Perşembe günü İkizler burcu ödemeler konusunda arkadaşlarıyla ilgili sorunlar yaşayabilir, Başak burcu ise riskli yatırımlara karşı dikkatli olmalı. Ay'ın hareketleri günlük burç yorumlarını belirliyor. İşte Astrolog Ceylin Çelebi'nin kaleme aldığı 13 Ağustos 2020 burç yorumları...

Şu zamanlar ödemeler, gerginlikler ve iş hayatıyla ilgili değişken durumlar içerisindeyiz. Ay, parasal konulara dikkat çekerken günlük burç yorumları tartışmalara karşı uyarıyor. Çevreye güven, motivasyon ve enerji için kendinize güvenmeniz gereken günlerden geçiyoruz. Ay'ın hareketleri günlük burç yorumlarını etkiliyor. Ay, 13 Ağustos Perşembe günü boyunca tüm gün İkizler burcunda olacak. 13 Ağustos 2020 burç yorumları ödemeler konusunda bilgi veriyor. İkizler burcu arkadaşlarıyla parasal sorunlar yaşayabilir, Başak burcu ise riskli yatırımlara karşı dikkatli olmalı. Akrep burcunda ise ödemeler ve ortak paylaşımlar dikkat çekiyor. Mars ve Plüton arasındaki kare açıdan etkilenen Yengeç burcunun ise eşi ve işiyle ilgili problemlere dikkat etmesi gerekiyor. İşte Astrolog Ceylin Çelebi'nin 13 Ağustos 2020 burç yorumları...

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ: 13 Ağustos Perşembe günü boyunca Ay tüm gün İkizler burcunda olacak. İş yerinde gerginlikler ve iletişim konusunda zorlanmalara dikkat etmen gereken bir süreçten geçiyorsun.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA: Ay parasal konularına dikkat çekerken, uzak akrabalarından kişiler arkandan dedikodunu yapabilir. Tartışmalara açık bir süreçten geçiyorsun.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER: Ay tüm perşembe günü boyunca İkizler burcunda ilerliyor olacak. Bireysel konuların öne çıkarken ödemelerinle ilgili arkadaşlarınla aranda sorunlar ortaya çıkabilir.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ: Ay arka alanında seyir halinde olacak tüm gün boyunca. Arkandan dönen işlere dikkat etmelisin. Saat 10.14 civarında kesinleşecek olan Mars ve Plüton arasındaki kare açı hayli zorlayıcı olabilir. Eşin ve işinle ilgili problemlere dikkat. 

BURÇ YORUMLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

13 Ağustos 2020 burç yorumları yayında! Burçları neler bekliyor?