12 burcun gizlice en çok korktuğu şeyler

Kaza yapmak, yalnız ölmek, yükseğe çıkmak, aç kalmak, gücünü yitirmek, nefes alamamak, hatta aşık olmak! Pek çok şeyden korkabiliriz. Bazen inkar ederiz korkularımızı, çoğu zaman ise gizleriz. İşte burcunuza göre en çok korktuğunuz şey…

aksam.com.tr/Mor Papatya

Bazı korkular vardır, sır gibi saklanır. Diğer insanlara söylenmediği gibi, kendine bile itiraf edemeyebilir insan. Peki her burç en çok neyden korkar? 12 burcun gizlice en çok korktuğu şeyleri derledik.

12 BURCUN GİZLİCE EN ÇOK KORKTUĞU ŞEYLER

KOÇ

Hareketli Koç'un maceraya susamışlığı ve aynı zamanda sakinliğe duyduğu ihtiyaç, onların çelişkisi... En büyük korkuları; ilişkilerinin uzun sürmemesi ve terk edilmek!

BOĞA

Yaşamının nereye gitmesini istediğine dair bir fikri var ve en iyisini yapmaya çalışıyor Boğa. Onları korkutan şey, aniden konfor alanının dışına çıkması!

İKİZLER

Sosyaldir İkizler, gözde olmayı bilir. Kendini ifade edebilmek için yaşar. En büyük korkusu tutkularının peşinden gidememek ve en iyisi olamamak!

YENGEÇ

Şefkat ve empati kapasitesi çok yüksek olan Yengeç'in en büyük korkusu reddedilmek ve hayır cevabı!

ASLAN

Kendinden emin ve güçlü bir insan sunan Aslan, derinini kolayca açmaz. Değersizleştirilmekten, takdir edilmemekten ölesiye korkar!

BAŞAK

İşleri düzenli ve verimli bir şekilde halleder Başak. Duyulmamaktan, düzensizlikten ve kaostan ödü kopar!

TERAZİ

Anlayışlı ve sakin Teraziler çatışmaya ve yüzleşmeye dayanamaz. Her türlü savaştan ve mutsuzluktan çok korkar!

AKREP

Akrep, duygularını ve alışkanlıklarını şiddetle korur. Başarısızlık korkusu vardır ama en çok, insanların onun duygularını ve güvensizliklerini öğrenmesinden ürker.

YAY

Keşifçi ve bağımsız Yay, görülmemekten ve anlayışsızlıktan korkar. En büyük korkusu ise başkası tarafından kontrol edilmek ve hayatını istediği gibi yaşayamamak!

OĞLAK

Ketum Oğlak burcu hayallerini gerçeğe dönüştürmekte çok iyidir. Bu güçlü duruşun arkasında; yeterince iyi olmadığını düşünenlerin olması ve onun vizyonunun anlaşılamayacağı korkusu hakim.

KOVA

Barıştan yana, sakin ve sevgi dolu Kovalar, insanlara yardım etmeyi sever. Sevdikleri birinin hayatından çıkarılmaktan korkar ve ihtiyaç halinde sevdiklerinin yanında olamamaktan!

BALIK

Hassas ve çalışkan Balıklar, eleştiriden hoşlanmaz, kaçar. Ama asıl büyük korkuları yüzleşmektir!

Belirsizlik korkutur ve hasta eder! Bilinmeyenle başa çıkmanın 7 yolu

Patlamış mısırın şaşırtıcı 5 faydası