12 Ağustos günlük burç yorumları! Balıklara terfi, Terazilere para...

12 Ağustos 2022 burç yorumları Kova Dolunayının etkisinde olacak. 12 Ağustos Cuma günü Boğalar için şanslı bir gün, İkizler sürpriz seyahatlerle karşılaşabilir.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

12 Ağustos günlük burç yorumlarında kariyer, seyahat, alım-satım ve iş hayatı konuları var. Bazıları ise yeni biriyle tanışabilir. 12 Ağustos Cuma günü Boğalar için şanslı bir gün, İkizler sürpriz seyahatlerle karşılaşabilir. Balık burcu ise terfi alabilir. İşte 12 Ağustos 2022 burç yorumları...

Koç Burcu

Sevgili Koç Burçları, Cuma günü sağlığınıza dikkat. Güzellik operasyonları sırasında temizliğe daha önem vermelisiniz. Kalbi yalnız olanlar eskilerden haber alırken, yeni biriyle tanıştırılabilirsiniz.

Boğa Burcu

Sevgili Boğa Burçları, Cuma günü iş yerinizde çıkan problemleri çözmeye yönelik başarılı adımlarda bulunacaksınız. Yöneticilerinizle önce bir restleşme ama akabinde akıllıca davranışlarınızla takdiri üzerinizde toplayacaksınız gibi görünüyor.

İkizler Burcu

Sevgili İkizler Burçları, cuma günü ticaretle uğraşanlar bulunuyorsa olası aksaklıklara dikkat. Miras ve nafaka, olası borçlar bir anda çıkabilir, harcamalarınıza çok ama çok dikkat ediniz. Sürpriz seyahat planlarına hazırlıklı olunuz.

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç Burçları, cuma günü sigortalar, krediler gündeme gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi konular gündem gelebilir.

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar, cuma günü yenilenme zamanı gelmiş olan sözleşmeler gündeme gelebilir. Hukuki kurallara uygun mu değil mi detaylıca incelemelisiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız davetler ruhunuza iyi gelebilir.

Başak Burcu

Sevgili Başak Burçları, kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet oluşabilir. Evcil bir hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgili konular gündeminize gelebilir.

Terazi Burcu

Sevgili Terazi, yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımlarıyla ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle kenetleneceksiniz.

Akrep Burcu

Bilinçdışınızda yaşadığınız konular sizi zorluyor olsa da bu durumları çalışma hayatınızın içerisine katmaya ve para kazanmanızı engellemesine lütfen izin vermeyin. Parasal konularda borç isteyenlere ya da dolandırıcı tipli insanlara karşı oldukça dikkatli olunuz.

Yay Burcu

Arkadaş ortamı, eğitim verdiğiniz kurumlar, iş yerinizdeki kalabalık topluluklar içerisinde kendinizi daha rahat göstereceksiniz. Arkanızdan çevrilen konulardan haberdar olduğunuzu belli edeceğiniz önemli bir gün. Kardeş ve komşularınızla aranızda gelişecek olan kırgınlıklara aman dikkat.

Oğlak Burcu

Kariyerinizle ilgili gelişmelerin yaşandığı, söylediğiniz pek çok konunun şimdi gündemde olduğu, gizli düşmanlara oldukça açık olduğunuz bir günden geçerken, arkanızdan çevrilen oyunlar ve fark edemedikleriniz para kaybetmenize sebep olabilir. Babanızın sağlığına dikkat etmeniz gereken günlerden geçmektesiniz.

Kova Burcu

Kendinizi ortaya koyarken, zaman zaman dengede duramamak içsel anlamda sizi yoruyor olabilir. Gün içerisinde kemik ve dişlerinizde oluşabilecek sıkıntılara açık bir süreçten geçerken, eğer ki kronik rahatsızlıklarınız bulunuyorsa mutlaka yardım almalısınız. Hukuksal ya da yabancılardan alacağınız desteklerin de bulunduğu aslında özel bir gün sizin için ancak biraz sabır.

Balık Burcu

İş yerinizden, yöneticilerinizden alacağınız önemli bir destek sizinle birlikte olacak gibi görünüyor. Bu süreç içerisinde önemli bir borç ya da ameliyat geçirdiyseniz maddi manevi sizin yanınızda olacakları güzel temalar söz konusu. Manevi ve fiziksel anlamda sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Eğer ki fiziki bir durumunuz bulunmuyorsa psikolog ve terapi alarak yardım alabilirsiniz.