12-18 Temmuz haftalık burç yorumları! Burçları bekleyen sürprizler

12-18 Temmuz haftalık burç yorumlarında, Aslan burcu haftaya bakımlı başlayabilir. Yengeç burcu parasal konularda olumlu gelişmeler yaşayabilir. Peki 12-18 Temmuz haftası kimler için zor geçecek? İşte 12-18 Temmuz haftalık burç yorumlarına dair tüm detaylar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog T. Ceylin Çelebi

12-18 Temmuz haftalık burç yorumlarında burçları şaşırtıcı gelişmeler bekliyor. Boğalar güne otoriter başlayabilir. Başaklar güne daha cesur başlayabilir. Peki, 12-18 Temmuz arası burçları bekleyen gelişmeler neler?

12-18 TEMMUZ HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

12 Temmuz haftasına Ay Aslan burcunda başlıyoruz. Hafta başında Merkür Jüpiter üçgeni olaylara daha objektif bakabilmemizi sağlıyor olacak. Salı günü meydana gelecek olan Venüs Mars kavuşumu aşk hayatımızda dinamik enerjileri hayatımıza çekebilir. Hafta ortasında Güneş Neptün üçgeni yaratıcılığımızı ortaya çıkartabileceğimiz güzel enerjileri tetikliyor olacak. Yeniay sonrasında olayları başlatmak için hafta ortasını değerlendirebiliriz. Cumartesi günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor olacak. Yeniay ile birlikte oluşan olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor olacak. Pazar günü Güneş Plüton karşıtlığı otorite figürleri ile çekişmeli enerjileri getirebilir ve çevremizle güç savaşlarına girmemize neden olabilir.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Sevgili Koçlar, 12 Temmuz haftasına Ay Aslan burcunda başlıyoruz. Hafta başında çocuklarınızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Bilhassa işlerinizle ilgili konularda geniş bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Hafta ortasında Güneş Neptün üçgeni yaratıcılığınızı ortaya çıkartabileceğiniz güzel enerjileri tetikliyor olacak. Aynı zamanda Ay Başak burcunda ilerliyorken evinizle ilgili çalışmalarınız, günlük rutin işlerinizle ilgili detaylı uğraşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa onların bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ikili ilişkilerinize ve eşinize odaklanabilirsiniz. Cumartesi günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor dolayısıyla yeniay ile birlikte oluşan olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor olacak. Tartışmalara karşı bilhassa cumartesi günü dikkatli olmanızda yarar var. Hepinize bolluk, bereket ve güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Sevgili Boğalar, 12 Temmuz haftasına başlarken Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Haliyle sizlerin de yuva alanlarınızda daha fazla otoritenizi göstermek isteyeceğiniz durumlar öne çıkıyor olacak. Merkür Jüpiter etkileşimi olaylar karşısında objektif bakış açısını korumanızı sağlıyor olacak. Hafta ortasında Ay Başak burcunda ilerliyorken çocuklarınızın okulları veya genel işleri ile ilgili düzenlemek, toparlamak istedikleriniz açısından verimli birkaç gün geçirebilirsiniz. Perşembe günü Ay Terazi burcuna geçecek ve sizlerin günlük mesleki alanlarınızla ilgili olarak daha görünür sonuçlar elde etmeniz açısından önemli bir gün olacak gözüküyor. Cuma günü ilişkilerinizde fikir tartışmaları yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü akşamı Ay karşıt burcunuz olan Akrep burcuna geçecek. İkili ilişkilerinize odaklanıyor olacaksınız. Pazar günü Güneş Plüton zorlayıcı açısı güç savaşlarına girmenize neden olabilir. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 12 Temmuz haftasında yoğun koşturmalı bir hafta sizleri bekliyor. Pazartesi günü Ay ve Uranüs zorlayıcı açısı ani kararlar almaya yatkın olacağınız bir zaman diliminde olduğunuzu vurguluyor. Salı günü aşk ilişkilerinizde hareketli enerjiler söz konusu olabilir. Parasal konularınızla ilgili tüm işlerinizi çarşamba gününe ertelemeniz yerinde olacaktır. Hafta ortasında Ay'ın Başak burcuna geçmesiyle birlikte daha çok ev alanlarınızda temizliğe ve düzene vakit ayırmak istiyor olacaksınız. Perşembe günü Terazi burcuna geçecek olan Ay ile birlikte çocukları olanlarınız varsa onların okul hayatlarını ilgilendiren bir konuda daha görünür sonuçlar elde etmek adına kafa yorabilirsiniz. Cumartesi günü ile birlikte Ay da ilk dördün fazında ilerleyeceği için aklınızdakileri gerçekleştirmek adına önemli birkaç gün sizleri bekliyor. Cumartesi günü gergin enerjiler ikili ilişkilerinizde kendini hissettirebilir. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 12 ve 18 Temmuz haftasına girerken parasal kazanımlarınızın öne çıktığı bir süreç sizler için başlıyor olacak. Merkür Jüpiter üçgeni olaylar karşısında kendinizden emin şekilde hareket etmenizi sağlıyor olacak. Sizi kısıtlamaya çalışacak enerjiler karşısında sert bir tavır alabilirsiniz. Salı günü iletişim konuları öne çıkıyor olacak. Hafta ortasında ne zamandır yapmak istediğiniz bir konu ile ilgili kararlı bir şekilde ilerlediğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Parasal konular hafta sonuna doğru kafanızı kurcalayabilir. Bilhassa perşembe günü görüşmelerinize dikkat etmenizde yarar var. Kandırılmalara açık bir günde olabilirsiniz. Cuma günü itibariyle evinizle ilgili konulara odaklanıyorsunuz. Pazar günü Güneş Plüton karşıtlığı çevrenizdekilerle güç savaşlarına girebileceğinizi gösteriyor. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, 12 Temmuz Ay sizin burcunuzda giriyor olacağız. Pazartesi günü daha kendi kendinize kalmaya özen göstermenizde yarar var. Saç ve cilt bakımı gibi işlerinize haftanın ilk günlerinde odaklanmak isteğinde olacaksınız. Hafta ortasında daha çok parasal konularınızla ilgili düzenlemeler içerisinde olabilirsiniz. Perşembe günü yaratıcı enerjilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Hafta sonuna Terazi burcuna geçen Ay ile birlikte yakın çevrenizle olan iletişimlerinizde daha önce başlattığınız birtakım işlerinizi tamamlamak üzere hareket ediyor olacaksınız. Yeniay zamanı başlattığınız projeleriniz varsa bunları Ay'ın ilk dördün fazında ilerlediği hafta sonuna doğru duyurmak adına uygun bir süreçten geçiyor olacaksınız. Cumartesi günü gerginlikler yaşanabilir. Pazar günü Güneş Plüton karşıtlığı uzlaşması zor bir enerjide olmanızı sağlayabilir. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, 12-18 Temmuz haftasına Ay Aslan burcunda giriyor olacağız. Geri planda kalmış konularınızla ilgili cesaretle adım atıp işlerinizi düzenlemek adına haftanın ilk günlerini değerlendirebilirsiniz. Salı günü Ay Başak burcuna geçecek. Hafta ortasında kişisel bakımınızla ilgili düzenlemeler yapmak için uygun günlerde olacaksınız. Hafta sonu parasal konularınızla ilgili daha önce başlatmış olduğunuz işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Pazar günü babanız ya da sizin için otorite konumundaki bir kişiyle gergin bir enerjide olabilirsiniz. Hepinize güze ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, Bu haftanın başında sosyal çevrenizle ilgili konular dikkat çekiyor olacak. Bilhassa işlerinizle ilgili konularda geniş bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Hafta ortasında Güneş Neptün üçgeni yaratıcılığınızı ortaya çıkartabileceğiniz güzel enerjileri tetikliyor olacak. Aynı zamanda Ay Başak burcunda ilerliyorken arka planda yürüttüğünüz çalışmalarınızla ilgili detaylı uğraşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Ay'ın sizin burcunuza geçmesiyle beraber bireysel konularınıza ve sağlığınıza odaklanabilirsiniz. Cumartesi günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor dolayısıyla yeniay ile birlikte oluşan olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor olacak. Tartışmalara karşı bilhassa cumartesi günü dikkatli olmanızda yarar var. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 12 Temmuz haftasına girişte Ay Aslan burcundayken kariyerinizle ilgili konularda daha fazla kendinizi öne çıkarmanız adına sizleri destekliyor olacak. Merkür Jüpiter etkileşimi olaylar karşısında objektif bakış açısını korumanızı sağlıyor olacak. Hafta ortasında Ay Başak burcunda ilerliyorken sosyal çevrenizle ilgili konularda düzenlemek istedikleriniz açısından verimli birkaç gün geçirebilirsiniz. Perşembe günü Ay Terazi burcuna geçecek ve sizlerin arka planda yürüttüğünüz işlerinizle ilgili olarak daha görünür sonuçlar elde etmeniz açısından önemli bir gün olacak gözüküyor. Cuma günü ilişkilerinizde fikir tartışmaları yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü akşamı Ay sizin burcunuz olan Akrep burcuna geçecek. Bireysel konularınıza odaklanıyor olacaksınız. Pazar günü Güneş Plüton zorlayıcı açısı güç savaşlarına girmenize neden olabilir. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, 12 ve 20 Temmuz haftasına Ay Aslan burcundayken başlıyoruz. Hafta başında uluslararası alanlardaki işlerinizi organize etmek ve görüşmelerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz ancak gerginliklere dikkat etmeli ve iş hayatınızdan kişilerle tartışmalara girmemeye önem vermelisiniz. Salı günü aşk ilişkilerinizde hareketli enerjiler söz konusu olabilir. Parasal konularınızla ilgili tüm işlerinizi çarşamba gününe ertelemeniz yerinde olacaktır. Hafta ortasında Ay'ın Başak burcuna geçmesiyle birlikte daha çok kariyer konularınıza vakit ayırmak istiyor olacaksınız. Perşembe günü Terazi burcuna geçecek olan Ay ile birlikte arkadaş çevrenizle ilgili bir konuda daha görünür sonuçlar elde etmek adına kafa yorabilirsiniz. Cumartesi günü ile birlikte Ay da ilk dördün fazında ilerleyeceği için aklınızdakileri gerçekleştirmek adına önemli birkaç gün sizleri bekliyor. Cumartesi günü gergin enerjiler ikili ilişkilerinizde kendini hissettirebilir. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 12 ve 18 Temmuz haftasına Ay Aslan burcunda ve ortak paylaşımlarınızla ilgili konuları öne çıkartıyor olacak. Bugünlerde ortak kazanımlarınızı organize etmek ve otoritenizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Merkür Jüpiter üçgeni olaylar karşısında kendinizden emin şekilde hareket etmenizi sağlıyor olacak. Salı günü iletişim konuları öne çıkıyor olacak. Hafta ortasında ne zamandır yapmak istediğiniz bir konu ile ilgili kararlı bir şekilde ilerlediğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Parasal konular hafta sonuna doğru kafanızı kurcalayabilir. Bilhassa perşembe günü görüşmelerinize dikkat etmenizde yarar var. Kandırılmalara açık bir günde olabilirsiniz. Perşembe günü itibariyle kariyerinizle ilgili konulara odaklanıyorsunuz. Pazar günü Güneş Plüton karşıtlığı çevrenizdekilerle güç savaşlarına girebileceğinizi gösteriyor. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, Hafta başında ikili ilişkilerinize daha fazla kafa yoruyor olacaksınız. Eşinizle aranızda kimin dediği olacak tartışması yaşanabilir. Hafta ortasında daha çok parasal konularınızla ilgili düzenlemeler içerisinde olabilirsiniz. Perşembe günü yaratıcı enerjilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Terazi burcuna geçen Ay ile birlikte uzak akrabalarınızla olan iletişimlerinizde daha önce başlattığınız birtakım işlerinizi tamamlamak üzere hareket ediyor olacaksınız. Yeniay zamanı başlattığınız projeleriniz varsa bunları Ay'ın ilk dördün fazında ilerlediği hafta sonuna doğru duyurmak adına uygun bir süreçten geçiyor olacaksınız. Cumartesi günü gerginlikler yaşanabilir. Pazar günü Güneş Plüton karşıtlığı uzlaşması zor bir enerjide olmanızı sağlayabilir. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, 12 Temmuz haftasına Ay Aslan burcunda ilerlerken başlıyor olacağız. Günlük rutin işlerinizle ilgili organize olmanız gereken durumlar olabilir. Salı günü Ay Başak burcuna geçecek. Hafta ortasında eşinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu ortak kazanımlarınızla ilgili daha önce başlatmış olduğunuz işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Pazar günü babanız ya da sizin için otorite konumundaki bir kişiyle gergin bir enerjide olabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

12 - 18 Temmuz 2021 AY BOŞLUKTA LİSTESİ

Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı

13 Temmuz 2021 14:16 13 Temmuz 2021 21:22

15 Temmuz 2021 20:27 16 Temmuz 2021 06:02

18 Temmuz 2021 06:54 18 Temmuz 2021 11:54