12-18 Nisan haftalık burç yorumları! Bu hafta burçları aşk, sağlık ve kariyer konusunda neler bekliyor olacak?

12-18 Nisan haftalık burç yorumları belli oldu. Bu hafta yine burçları ilgilendiren konular gündemde yer alıyor. Yarın Koç burcunda gerçekleşecek yeni ay sonrası cesaretli adımlar atılacak. Haftanın sonuna doğru güzel fırsatlar gelecek. Bu hafta burçları aşk, sağlık ve kariyer konusunda neler bekliyor olacak? İşte 12-18 Nisan haftalık burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

12-18 Nisan haftalık burç yorumları gündemde yerini aldı. Meraklı burç yorumu okurları bu hafta aşk, sağlık ve kariyer konusunda neler yaşayacağını öğrenmek istiyor. Haftaya Koç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile adım atacağız. 12-18 Nisan haftalık burç yorumlarında kesin ve geri dönüşü olmayan kararlar da gündemde yer alacak. Astrolog Ceylin Çelebi'nin kaleme aldığı 12-18 Nisan haftalık burç yorumlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

12-18 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

12 Nisan günü Koç burcunda önemli bir yeni ay meydana geliyor olacak. Koç yeniayı ile birlikte cesaretle adım atarak istediklerimizi elde edeceğimiz önemli bir süreç bizleri bekliyor. Çarşamba günü Venüs'ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte güzellik bakımlarımıza önem gösterebiliriz. Perşembe günü güzel fırsatları bizleri getirirken Cuma günü itibariyle enerjiler kolay değil. Bir tartışma anında keskin ve dönülmez kararlar almaktan uzak durmalıyız. Bilhassa üstlerimizle olan görüşmelerimizde daha dikkatli davranmaya özen göstermeliyiz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koçlar, 12 Nisan haftasına sizin burcunuzda meydana gelecek olan bir yeni ay ile başlıyor olacağız. Bireysel konularınız, fiziksel görüntünüz, sağlığınız ile ilgili alanlarda yenilikleri hayatınıza getirecek olan yeniay 12 Nisan Pazartesi günü saat 05:30'da meydana gelecek. Aynı gün Ay burç değiştirerek Boğa burcuna geçiş yapacak ve hafta ortasında parasal konularınız önem kazanıyor olacak. Hafta ortasında enerjiler kolay akarken cuma günü meydana gelecek olan Güneş ile Plüton arasındaki zorlayıcı açı çevrenizdekiler ile güç savaşlarına girebileceğinizi vurguluyor. Hafta sonu İkizler burcundan Yengeç burcuna geçerken ailevi konular sizler için öne çıkıyor olacak. Pazar günü babanız ya da aile büyüklerinizle aranızda aile içindeki sorumluluklarınızla alakalı birtakım önemli konuşmalar geçebilir. Patlayıcı çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğalar, 12 Nisan haftasına Koç burcunda meydana gelecek önemli bir yeni ay ile başlıyor olacağız. Yeni ay sizlerin arka planda kalmış olan işlerinizi yeniden önünüze getirecek. Aynı günün akşamı Ay sizlerin burcuna geçiş yapıyor olacak. Haftanın ilk günlerinde kendinizle ilgili konulara daha fazla odaklanıyor olacaksınız. Çarşamba günü Venüs'te sizlerin burcuna geçiyor ve bilhassa Venüs Boğa burcundayken cilt bakımları ve saç kesimi gibi güzellik bakımları ile ilgilenmek adına uygun bir süreçte olacaksınız. Hafta sonuna doğru parasal konulardaki görüşmeleriniz hız kazanabilir. Cumartesi günü Mars ile Jüpiter arasındaki uyumlu açının etkisiyle parasal konularınızla ilgili olarak önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Pazar günü Merkür ile Plüton arasındaki zorlayıcı açı geri planda kalmış olan bazı konularınızı gereğinden fazla takıntı haline getirebilirsiniz. Buna dikkat etmenizde yarar var. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, Haftaya Koç burcunda yani sizlerin sosyal çevre ve arkadaşlar alanınızda yenilikleri hayatınıza getirecek önemli bir yeniay ile başlıyor olacaksınız. Yeni ayın etkili olacağı 15 günlük süreçte önemli sosyal gruplara katılabilirsiniz. Hafta ortasında Ay Boğa burcunda, arka alanınızda ilerliyorken rüyalarınız öne çıkabilir. Perşembe günü Ay'ın sizin burcunuza geçmesiyle beraber sizde hem kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz hem de iletişimi yoğun bir zaman diliminde olacaksınız. Cuma günü itibariyle gökyüzünde zorlayıcı enerjiler var. Bilhassa Cuma gününün ikinci yarısında enerjiler sert geçebilir. Otorite figürleriniz ile zıtlaşmamaya ve etrafınızdakilerle dikkatli bir şekilde iletişim kurmaya özen göstermenizde yarar var. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, Haftaya 12 Nisan günü Koç burcunda meydana gelecek olan ve sizlerin kariyer konularınızı etkileyecek olan önemli bir yeni ay ile başlıyor olacağız. Kariyerinizde inisiyatif alarak yeni bir adım atabilirsiniz. Çarşamba günü enerjiniz ve motivasyonunuz hayli yüksek olacaktır. Hafta sonuna hastanelerle ilgili işlerinizde yoğun koşturmalarınız olabilir. Cumartesi günü hayli yoğun bir gün sizleri bekliyor. Aynı günün akşamı Ay sizlerin burcuna geçiş yapacak. Pazar günü kendinize daha fazla vakit ayırmak istiyor olacaksınız. Merkür ile Plüton arasındaki zorlayıcı açının etkisiyle partnerinizle kariyerinizle ilgili bir konuda tartışmalarınız olabilir. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, yeni haftaya başlarken Ay Koç burcunda bir yeniay meydana geliyor olacak. Yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularınıza ışık tutacak yeni ay ile birlikte inisiyatifi ele alarak yeni projelere adım atabilirsiniz. Haftaya hızlı bir tempoyla başlıyor olacaksınız. Hafta ortasında kariyer konularınız öne çıkıyor olacak. Perşembe günü evinizle alakalı olarak güzel fırsatlar önünüze düşebilir. Cumartesi günü bilhassa sosyal çevrenizle ilgili konularınızla yoğun bir şekilde ilgileneceğiniz ve yoğun fikirsel paylaşımlarınızın olacağı bir gün olacaktır. Pazar günü eşinizin yakın çevresi ile tartışmalarınız meydana gelebilir ve sizler için zorlayıcı olabilir. Daha sakin kalmaya dikkat etmelisiniz. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, 12 Nisan tarihinde Koç burcunda meydana gelecek olan Yeni ayın etkilerini borçlarınız, ödemeleriniz ve kredi başvurularınız alanında yaşıyor olacaksınız. Bir krediye bu dönemde başvurabilirsiniz. Hafta ortasında yurtdışı ve hukuksal alanlarınıza yoğunlaşıyor olacaksınız. Yoğun görüşmelerinizin olabileceği Perşembe ve cuma günleri boyunca bilhassa ortaklarınızla aranızda aşırı uçlara çekilen konular nedeniyle birtakım tartışmalar oluşabilir. Hafta sonu kariyerinizle ilgili konularda değişiklikler istiyorsanız yoğun görüşmeler ve arayışlar içerisinde olabilirsiniz. Pazar günü eşinizle aranızda parasal konulardan kaynaklı tartışmalar, anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Kavgalar bir anda büyüyebilir bu anlamda dikkatli olmanızda yarar var. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, Pazartesi günü Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Yeniay sizlerin ikili ilişkilerinizde inisiyatifi ele alarak yeni bir adım atmanıza olanak sağlıyor olacak. Bu evlilik ya da boşanma gibi sizin için bilhassa ikili ilişkilerinizi kapsayan önemli bir adım olabilir. Hafta ortasında Ay ve Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak. Ortaklı işlerinizden veya eşinizden gelen kazançlarınıza yoğunlaşıyor olacaksınız. Önemli görüşmelerinizi cuma gününe getirmemeye dikkat etmenizde yarar zira Güneş ile Plüton kare açısı gerginlikleri bir hayli arttırıyor olacak. Hafta sonu annenizle olan görüşmeleriniz önem kazanıyor olacak. Partnerinizle bir konuda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 12 Nisan günü Koç burcunda meydana gelecek olan yeni ay sizlerin iş ve çalışma koşullarınızda birtakım yeniliklere cesaretle adım atmanız adına önemli ve pozitif etkiler getiriyor olacak. Salı günü ikili ilişkilerde gergin enerjiler var. Partnerinizin sizi kısıtlamaya çalışıyor olması öfkenizi kabartabilir. Perşembe günü birlikte çalıştığınız bir arkadaşınızdan ofis içerisinde güzel bir destek görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru gergin enerjiler gökyüzünde hâkim olacak. Güneş'in Plüton ile yapacağı zorlayıcı açı mesleğinizle ilgili olarak ani ve keskin kararlar verebileceğinizi vurguluyor. Perşembe günü çevrenizle ile olan gerginliklere dikkat etmenizde yarar var. Pazar günü Ay Yengeç burcunda aile konularınıza odaklanıyor olacaksınız ancak Merkür ile Plüton kare açısı bazı konuları takıntı haline getirip problem çıkartmanıza sebep olabilir. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, Koç burcundaki yeni ay ile haftaya başlıyoruz. Çocuklarınız ya da bekarsanız aşk hayatınızda yenilikleri size getirecek olan yeniayın etkilerini ortalama 15 gün boyunca hissediyor olacaksınız. Hafta ortasında güzellik bakımınızla ilgilenmek adına uygun enerjiler var zira Venüs ve Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Perşembe günü aşk hayatınızdaki sürpriz gelişmeler yüzünüzü güldürebilir. Cuma ve cumartesi günü enerjileri bilhassa üst ve otorite figürleriniz ile olan görüşmeleriniz açısından zorlayıcı olabilir. Konuların üzerine çok fazla gitmemenizde yarar var. Ortak paylaşımlarınızdan gelen kazançlar bilhassa pazar günü partnerinizle aranızda tartışma yaratabilir. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, pazartesi günü Koç burcunda meydana gelecek olan Yeni ay ev ve yuva alanlarınızda yeni adımlar atmanız açısından destekleyici etkiler getiriyor olacak. Hafta ortasında Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak ve keyif aldığınız aktivitelere vakit ayırmanız açısından güzel etkiler getiriyor. Cuma günü gerginlikler bilhassa babanızla aranızda ortaya çıkabilir. Cumartesi günü partnerinizle görüşmeleriniz hız kazanıyor olacak. Pazar günü ani ve keskin kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, 12 Nisan haftasına Koç burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile başlıyor olacağız. Yakın çevrenizle veya kısa seyahatleriniz ile ilgili pozitif gelişmeler yeni ay ile birlikte öne çıkabilir. Hafta ortasında ev ve yuva alanlarınıza odaklanıyor olacaksınız. Perşembe günü bilhassa çocuklarınızla ilgili önemli ve güzel fırsatlar akşam saatlerine doğru yüzünüzü güldürecek. Hafta sonu boyunca gerginlikler söz konusu olabilir. Bilhassa kararlarınızı alırken geri dönülmez adımlar atmamaya özen göstermelisiniz. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, 12 Nisan günü Koç burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte parasal konularınızda yüzünüzü güldürecek yenilikler ve adımlar sizleri bekliyor. Ay'ın ve Venüs'ün Boğa burcuna geçeceği hafta ortasında güzellik bakımlarınızı ve kişisel bakımlarınızı yapmanız adına uygun bir zaman diliminde olacaksınız. Hafta sonu çocuklarınızla ilgili konular veya bekarsanız aşk hayatınızla ilgili konular öne çıkıyor olacak. Zorlayıcı enerjilerinde olduğu bugünlerde tartışmalarınız bir anda büyüyebilir, daha sakin kalmaya çalışmanızda yarar var. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

12 Nisan 18 Nisan 2021 Ay boşlukta listesi

Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı

12 Nisan 15:06 12 Nisan 20:44

15 Nisan 03:00 15 Nisan 09:35

17 Nisan 18:03 17 Nisan 22:25