11 Temmuz 2021 Pazar günü burç yorumları! Ay Aslan burcunda ilerliyor

11 Temmuz Pazar günü burç yorumları oldukça neşeli. 11 Temmuz Pazar günü Koç burçları aşık olabilir. Akrep burçları kariyer basamaklarını hızla atlayabilir. Peki, 11 Temmuz Pazar günü burçları neler bekliyor? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog T. Ceylin Çelebi

11 Temmuz Pazar günü burç yorumları merak ediliyor. 11 Temmuz Pazar günü burçların genel olarak neşeli olması bekleniyor. Aslan burcu hiç bilmediği bir sırrı öğrenebilir. Akrep burcu beklemedği bir gelir edinebilir. Peki, 11 Temmuz Pazar günü burçları neler bekliyor? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu sizlerle...

11 TEMMUZ 2021 PAZAR GÜNÜ BURÇ YORUMLARI

Günlük burç yorumları birçok kşi tarafından araştırılıyor. Peki bugün burçları neler bekliyor?

Ay saat 03:20'de Aslan burcuna geçecek. Bugün neşeli, enerjik olabiliriz. Yaratıcı enerjimizi ortaya koymak isteyeceğiz. Merkür bugün Yengeç burcuna geçiş yapacak. Merkür'ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte ev, yuva, aile konularına daha fazla akıl yürütüyor ve konuşuyor olacağız.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Çocuklarınla ilgili konulara bugün daha fazla odaklanabilirsin. Bekarsan aşk hayatınla önemli gelişmeler söz konusu olabilir.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Gün boyunca ev, yuva ve ebeveynlerinle olan işlerinde daha önce başlattığın birtakım işlerine daha fazla odaklanacağın bir gündesin.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Ay tüm gün Aslan burcunda ilerliyor olacak. Yakın çevre ve kardeşlerinle ilgili konularda önemli gelişmeler bugün gerçekleşebilir. Aldığın bir eğitim ile ilgili de bir konunun sonuna gelebilir, mükafatını alabilirsin.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Ay Aslan burcunda ilerliyorken, parasal konularınla ilgili durumların daha net görünür olmasını bugün deneyimleyebilirsin.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Ay tüm gün senin burcunda ilerliyor olacak. Sağlığınla ilgili konulara bugün fazla kafa yorabilirsin.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Aslan burcunda ilerleyen Ay arka planda yürütülen işlerinin daha görünür bir hale gelmesine neden olabilir. Bununla birlikte senden saklanan sırlarda bu dönemde ortaya çıkabilir.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Sosyal çevrende ve arkadaş çevrende daha fazla öne çıkabilirsin bugünlerde. Yaratıcı çalışmalarda bulunmak adına uygun bir gündesin.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Kariyerinle ilgili konularda çok daha görünür olmak isteyeceğin önemli adımlar bugünlerde atabilirsin.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Yurtdışı ve yabancılarla ilgili olan işlerinde bugünlerde daha görünür olmak isteyebilirsin. Yaratıcı çalışmaların yaptığın işlerle ilgili olarak öne çıkmanı sağlıyor olacak.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Miras veya nafaka benzeri bir işinle ilgili net sonuçlar elde etmeni sağlayacak konuşmalar bugünlerde öne çıkabilir.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

İkili ilişkilerine odaklandığın bir gündesin. İlişkinde oturmayan durumlara netlik kazandırabilirsin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Mesleki konularında ve varsa altında çalışan kişilerle ilgili olarak durumların daha net görünür olmasına olanak sağlayacak durumlar bugünlerde öne çıkabilir.