Günlük burç yorumları 11 Ocak 2021! Fikriniz değişebilir

11 Ocak 2021 burç yorumlarının kimler için güzel mesaj verdiği merak ediliyor. Günlük burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı. Ay'ın ve gökyüzünün hareketlerine göre 11 Ocak Pazartesi burç yorumları haberimizde...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

11 Ocak 2021 burç yorumları araştırılıyor. Ay Pazartesi günü saat 16.30’da Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Saat 16.30’a kadar yeni bir iş başlatmamak ve elimizde kalan işlerimizi bu saate kadar toparlamak yerinde olacaktır zira Ay boşlukta olacak. Saat 20.19’da Merkür ve Jüpiter arasında kavuşum açısı etkinleşecek. Haliyle aklımıza koyduklarımızı gerçekleştirmek adına uygun enerjiler var. Akşam saatlerinde özel ilişkilerimizde uyumlu enerjiler var. Ne zamandır partnerimizle bir konuda görüşmek istiyorsak bu gece uygun olabilir. İşte 11 Ocak 2021 günlük burç yorumları...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Ay pazartesi günü saat 16.30’da zodyağın ciddi ve çalışmayı seven Oğlak burcuna geçiş yapacak. Saat 16:30’a kadar yeni bir iş başlatmaman yerinde olacaktır zira Ay boşlukta olacak.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA

Pazartesi günü boyunca uzak yerlerdeki akrabalarınla ilgili konular önem kazanabilir. Akşam saatlerinde alacağın haberler seni sakinleştirecek ve olaylara bakış açını değiştirecektir.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Pazartesi günü öğleden sonra Ay karşıt burcun olan Yay burcundan ayrılıp ve Oğlak burcuna geçiş yapacak. Ödemelerin ile ilgili konularda gerginliklerin olabilir.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Pazartesi günü Ay karşıt burcun olan Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Saat 20.19’da Merkür ve Jüpiter arasında kavuşum açısı etkinleşecek. Haliyle aklına koyduklarını gerçekleştirmen adına uygun enerjiler var.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Yabancılarla ilgili işlerinde alacağın haberler olumlu olacak. Olayları akışına bırakmalı ve sağlığına özen göstermelisin.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Yönetici gezegenin Merkür’ün Jüpiter ile olan kavuşumu önemli işlerini gerçekleştirmen için destekleyici gözüküyor.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Pazartesi günü saat 16.30’a kadar Ay boşlukta hareket edeceğinden elinde kalan işlerini bu saate kadar toparlaman ve yeni bir iş başlatmaman yerinde olacaktır.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Akşam saatlerinde özel ilişkilerinde uyumlu enerjiler var. Ne zamandır partnerinle bir konuda görüşmek istiyorsan bu gece uygun olabilir.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Parasal konularda karşı tarafla anlaşma sağlamak adına harekete geçebilirsin. Akşam saatlerinde alacağın beklenmedik haberler sana iyi gelecek.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Pazartesi günü Ay senin burcuna geçiş yapacak. İşlerini ciddi bir şekilde ele almak ve karşılıklı görüşmelerini düzenlemek için günün ikinci yarısını değerlendirebilirsin.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Bilinçaltı konuların ve rüyaların bugünlerde önem kazanabilir. Merkür Jüpiter kavuşumu işlerini düzenlemen adına olumlu fırsatlar sunuyor.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR

Sosyal çevrenden kişilerin önemli hale geleceği pazartesi günü senden bir konuda yardım isteyen arkadaşların olabilir. Akşam saatlerinde ilişkilerin öne çıkıyor.