Günlük burç yorumları 11 Mayıs 2021

11 Mayıs 2021 burç yorumları sürprizlere dikkat çekiyor. Boğa burcunda meydana gelen yeni ay burçları nasıl etkileyecek? 11 Mayıs Oğlak burcu aşk hayatıyla ilgili gelişmeler yaşayabilir, Yengeç burcu ummadığı bir çevrede kendini bulabilir. Boğa yeni ayı günlük burç yorumlarında yeni başlangıçları vurguluyor. İşte 11 Mayıs 2021 koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

Günlük burç yorumları 11 Mayıs 2021 Salı günü için araştırılıyor. Boğa yeni ayı burçları olumlu yönde etkileyecek. Peki, hangi burçlara aşk, kariyer ve para haberi var? Oğlak burcu aşk hayatıyla ilgili gelişmeler yaşayabilir, Yengeç burcu ummadığı bir çevrede kendini bulabilir.

11 MAYIS SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

11 Mayıs Salı günü saat 21.59'da Boğa burcunun 21 derecesinde Uranüs'ün de devrede olacağı bir yeni ay meydana gelecek. Boğa burcu stabil olmak, sağlamlık ve kalıcılık durumlarını anlatırken bu yeniay hayatımızda yeni başlangıçlar için birtakım beklenmedik bitişleri ve yeni başlangıçları bize getirebileceğini gösteriyor. Yeni ay etkisi en az 15 günlük süreç boyunca etkili olacaktır. 11 Mayıs Salı günlük burç yorumları sizlerle...

11 MAYIS KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

11 Mayıs günü Boğa burcunun 21 derecesinde Uranüsyen bir yeni ay meydana gelecek. Parasal konularınla ilgili önemli bir başlangıç seni bekliyor.

11 MAYIS BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Bugün senin burcunda meydana gelecek olan yeni ay kişisel alanların, sağlığın ve seni ilgilendiren her konuda önemli başlangıçlar yapabileceğini gösteriyor.

11 MAYIS İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Boğa yeni ayı ile birlikte arka planda kalmış olan konularınla ilgili birtakım başlangıçlar yapabilirsin.

11 MAYIS YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Boğa yeni ayı senin sosyal çevre alanlarında meydana geliyor. Ummadığın ancak sana iyi gelecek yeni bir çevreye girebilirsin.

11 MAYIS ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Kariyerinle ilgili konularda sana güven ve istikrar sağlayacak yeniay bugün Boğa burcunda meydana gelecek.

11 MAYIS BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Boğa burcundaki yeniay yurtdışı ile ilgili konularda ani gelişmelerin gündemde olabileceğini gösteriyor.

11 MAYIS TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Ortak paylaşımlarınla ilgili konularında önemli gelişmelerin meydana gelebileceği 15 günlük bir süreç Boğa yeniayı ile birlikte gündemine geliyor.

11 MAYIS AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Karşıt burcun olan Boğa burcunda bugün saat 21.59'da bir yeni ay meydana geliyor. İkili ilişkilerin adına yeni bir başlangıç yapma enerjin hayli yüksek gözüküyor.

11 MAYIS YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Sağlığınla ilgili konularda önemli kararlar alabileceğin ve yeni başlangıçlar yapma isteğinde olacağın bir süreç içerisinde olacağın önemli bir yeni ay bugün meydana gelecek.

11 MAYIS OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Aşk hayatınla ilgili konularda yeni bir başlangıç içerisinde olacağın Boğa yeni ayı senin için sürpriz gelişmeler meydana getirebilir.

11 MAYIS KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Evinle ilgili konularda bir şeyleri stabil hale getirmek adına bir başlangıç yapma hedefin önümüzdeki 15 günlük süreçte Yeni ay ile birlikte ortaya çıkartabilir.

11 MAYIS BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Yakın çevre akrabalarının hayatında seni mutlu edecek birtakım gelişmelerin haberlerini yeni ay ile birlikte alabilirsin.