109'dan 76'ya düştü: Zayıflama formülünü açıkladı! İşte Zerrin Özer'in kilo verme sırrı…

Zerrin Özer zayıflama sürecinde 109'dan 76'ya düşerek adeta gündemde yankı uyandırdı. Ünlü şarkıcının tam 33 kilo vermesi, zayıflamak isteyen birçok insanın da ilgisini çekti. İşte Zerrin Özer'in kilo verme sırrı ile ilgili detaylar…

Zayıflamak isteyen birçok insan, çeşitli diyet formüllerini araştırabiliyor. Öte yandan fazla kilo veren ünlü isimler de zayıflamak isteyen birçok insanın dikkatini çekiyor. Ayrıca bu isimlerden biri, Zerrin Özer.

109'DAN 76'YA DÜŞTÜ: ZAYIFLAMA FORMÜLÜNÜ AÇIKLADI

Zerrin Özer uyguladığı diyet formülü sayesinde tam 33 kilo vermeyi başardı. Nitekim Zerrin Özer, 109 kilodan 76'ya 6 ayda düştü. Öte yandan birçok insan tarafından merak edilen zayıflama sırrını da gizlemedi.

Kilo verme sürecinde Zerrin Özer, diyetini harfiyen uyguladı ve düzenli beslenme alışkanlığını devam ettirdi. Ayrıca zayıflama sürecinde hoca eşliğinde her gün spor çalışmaları yaptı. Bunun yanı sıra kilo ölçüm analizlerine göre yönlendirilen ünlü şarkıcı, koşu bandı ve spor aletlerini kullandı.

Zerrin Özer uyguladığı diyet formülünün haricinde günlük 1 saat koşu bandını kullandı ve haftada 3 gün spor yaptı.

ZERRİN ÖZER'İN KİLO VERME DİYETİ

Zerrin Özer kilo verme sürecinde katı bir diyet uygulamadı. Ağırlıklı olarak sebze, bol yeşillik, az yağlı protein ve bakliyat tüketti. Öte yandan bazı sabahlar müsli, yoğurt veya yağsız sütle kahvaltısını yaptı.

Kilo verme sürecinde yaptığı diyetten sıkılmamak için Zerrin Özer, bazı zamanlar buğday ya da çavdar ekmeği tüketti. Bunun yanı sıra ünlü şarkıcının kilo verme sürecinde tükettiği besinlerden bazıları aşağıda yer alıyor.

Bakliyat, sebze, bol yeşillik ve az yağlı protein.

Kuru kayısı.

Kahvaltıda yağsız süt ya da yoğurt.

Tam buğday veya çavdar ekmeği.

Zerdeçal, zencefil, keten tohumu ve tarçın.

Günlük bitki çayı ve sıcak su (4 bardak yeşil çay).