Günlük burç yorumları 10 Şubat 2021! Bazı burçlar için gergin bekleyiş

10 Şubat 2021 burç yorumları tartışmalar, planlar, kararlar, hayaller hakkında bilgi veriyor. 10 Şubat Salı günü burçları birtakım tartışmalar bekliyor. Günlük burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı. İşte 10 Şubat koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

10 Şubat koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu astrolojiye ilgi duyanlar tarafından araştırılıyor. Peki, 10 Şubat 2021 burç yorumları hangi konularda uyarıyor? Günlük burç yorumları koç, boğa ve yengeç burçlarında tartışmalara dikkat çekiyor. 10 Şubat 2021 Çarşamba günü Ay Kova burcuna sabah saat 04.20'de geçiyor olacak. Bugün Merkür Mars kare açısının etkisiyle birlikte tartışmacı bir doğada olabiliriz. İyice düşünmeden sözler söylememeye dikkat etmeliyiz. Günün ikinci yarısında fikirlerimizle hareketlerimiz arasındaki uyuşmazlık bir tartışmaya yol açabilir. İşte 10 Şubat 2021 burç yorumları...

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ

10 Şubat 2021 Çarşamba günü Ay Kova burcuna sabah saat 04.20'de geçiyor olacak. Bugün Merkür Mars kare açısının etkisiyle birlikte tartışmacı bir doğada olabilirsin.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA

Fikirsel tartışmalar içerisinde olabileceğin gün boyunca ailendeki önemli kişilerle aranın açılmamasına dikkat etmelisin. Kariyer hayatında yerini sağlamlaştırmak önemli hale geliyor.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Ay Çarşamba gününün büyük bölümünde bir hava elementi burcu olan Kova'da ilerliyor olacak. Gün içinde düşüncelerinle sorumlulukların arasında uyumsuzlukların söz konusu olabilir.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Miras ya da nafaka benzeri konularda önemli bir tartışma gün içinde yaşanabilir. Günün ikinci yarısında fikirlerinle ilgili konularda bir yakınınla zıtlaşabilirsin.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Partnerin ile aranda bir fikir uyuşmazlığı nedeniyle tartışma çıkabilir. Düşünmeden sözler söylememeye dikkat etmelisin.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Çalışma arkadaşlarınla gün içinde bir söylem nedeniyle ufak bir sürtüşme yaşanabilir. Olayları daha sakinlikle ele almalı ve hoşgörünü kaybetmemelisin.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Çocuklarınla ilişkine odaklanacağın bugün fikirsel ayrılıklar yaşaman olağan gözüküyor. Onlara kendi fikrini dayatmak isteyebilirsin.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sabah saatlerinde enerji hayli yüksek bir şekilde kendini gösteriyor olacak. Ev içerisinde önemli düzenlemeler yapmak önemli hale gelebilir.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Yakın çevre akrabalarınla ilişkilerine dikkat etmen ve gereksiz tartışmalar içerisinde bulunmamaya özen göstermelisin. Abartı konuşmalardan uzak kalman tartışmaların alevlenmesini engelleyecektir.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Yüksek enerjiye sahip olduğun bugün sportif faaliyetler içerisinde bulunmak sana kendini iyi hissettirebilir. Bilhassa günün ikinci yarısında tartışmalara girmekten kaçınmalısın.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

10 Şubat 2021 Çarşamba günü Ay Kova burcuna sabah saat 04:20'de geçiyor olacak. Gün içinde fikirsel uyuşmazlıkların kendini gösterebilir.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR

Ay tüm gün Kova burcunda ilerliyorken rüyalarınla ilgili konular öne çıkabilir. Günün ikinci yarısında fikirlerinle hareketlerin arasındaki uyuşmazlık bir tartışmaya yol açabilir.