Su grubu burçları hangileridir?

Su gurubu burçları nelerdir? Su grubu burçlarının özellikleri nelerdir? Astrolojiye ilgi duyanlar su grubu burçlarını araştırıyor. Yengeç, Akrep ve Balık burcundan oluşan su grubu burçlarının özellikleri merak ediliyor. Su grubu burçlarının özelliklerini haberimizin devamında okuyabilirsiniz.

Astrolojiye ilgi duyanlar su grubu burçlarını araştırıyor. Su grubu burçları neler? Su grubu burçlarının özellikleri neler? gibi sorular vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Duygusal olan su grubu, hassas özelliklere sahip. En belirgin özelliği ise su grubunun çabuk değişen ve içe dönük kimseler olmasıdır.

SU GRUBU YENGEÇ-AKREP-BALIK ÖZELLİKLERİ

Su grubunda olan Yengeç-Akrep ve Balık burçlarının genel özelliği kendilerini yavaş tanıtmalarıdır. Su burçları bir konuyu çözmeye çalıştıklarında köşelerine çekilmeyi severler.Başkalarının dertlerini kendi dertleri gibi üstlenip üzülür ve yıpranırlar. Bu yüzden ara ara yalnız kalıp, toparlanmaya ihtiyaç duyarlar. Su grubu ruhu yönetir ve sınırlanmayı sevmez, hayal gücü çok gelişmiştir ve çok yaratıcıdır. Resim, müzik, fotoğrafçılık, edebiyat ve dansta diğer insanlardan ilham alarak yaratırlar. Yaratıcılıkla ilgili işlerde çalışmaktan zevk alırlar.