10-16 Mayıs 2021 haftalık burç yorumları! Kimler için mutlu bir hafta olacak?

10 Mayıs-16 Mayıs 2021 haftalık burç yorumları haftanın hareketli olacağı konusunda uyarıyor. 10 Mayıs haftasında Koç burcunu parasal anlamda güzel bir başlangıç bekliyor, Boğa burcunu ise kariyer anlamında iyi haberler bekliyor. Astrolog Ceylin Çelebi 10-16 Mayıs haftalık burç yorumlarında ne çok merak edilen konulara değindi. Haftanın şanslılarından mutlularına kadar işte burç yorumları…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Ceylin Çelebi

10 Mayıs-16 Mayıs 2021 Haftalık burç yorumları şans, para, aile ve ilişkiler konusunda planları ve kararları etkiliyor. Peki, bu hafta astrolojide neler var? Kimler için güzel bir hafta kimler için mutsuz bir hafta olacak? 10 Mayıs haftasında Koç burcunu parasal anlamda güzel bir başlangıç bekliyor, Boğa burcunu ise kariyer anlamında iyi haberler bekliyor. Yengeç burcu ise önündeki fırsatları değerlendirebilir.

10 MAYIS-16 MAYIS HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

10 Mayıs ve 16 Mayıs haftasına girişte Ay Koç burcundan ayrılıp Boğa burcuna geçiş yaparak başlıyoruz. Salı günü Boğa burcunda Uranüsyen bir yeniay meydana gelecek. Hafta ortasında Ay İkizler burcunda ve iletişimi yoğun günler geçireceğimizi gösteriyor. Çarşamba günü Mars ile Uranüs arasındaki sekstil açı özgürlükçü düşüncelerimizi yerine getirmek adına harekete geçmemize neden olabilir. 14 Mayıs günü Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak. Bu haftanın en önemli etkisi Jüpiter'in yöneticisi olduğu Balık burcuna geçişi olacak diyebiliriz. Cuma günü Ay ile Neptün arasındaki kare açı görüştüğümüz kişilere dikkat etmemiz gerektiğini vurguluyor. İşte 10-16 Mayıs haftalık burç yorumları...

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koçlar, 10 Mayıs ve 16 Mayıs haftasına girişte Ay Koç burcundan ayrılıp Boğa burcuna geçiş yaparak başlıyoruz. Salı günü Boğa burcunda bir yeniay meydana gelecek. Parasal konularınız açısından önemli etkileri ve başlangıçları hayatınıza getiriyor. Çarşamba günü Ay İkizler burcunda ve iletişimi yoğun günler geçireceğinizi gösteriyor. Cuma günü Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak. Cumartesi günü babanız ya da aile büyüklerinizle aranızda aile içindeki sorumluluklarınızla alakalı birtakım önemli görüşmeler geçebilir. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğalar, 10 Mayıs haftasına girerken pazartesi gecesi saat 02.46'da Koç burcundan ayrılarak Boğa burcuna geçecek. Bireysel konularınız hafta başında öne çıkıyor. Salı günü burcunuzda meydana gelecek olan Yeni ay beklenmedik konuları hayatınıza getirebilir ve önemli kararlar almanızı sağlayabilir. Çarşamba günü Mars ile Uranüs arasındaki sekstil açı özgürlükçü düşüncelerinizi yerine getirmek adına harekete geçmenize neden olabilir. Cuma günü Jüpiter'in Balık burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevre ilişkilerinizde ve kariyerden elde ettiğiniz kazancınızda iyileştirmeler meydana gelecektir. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 10 Mayıs haftasında Ay Boğa burcuna geçerken başlıyor olacağız. Pazartesi sabahı rüyalarınız dikkat çekebilir. Salı günü Boğa burcunda meydana gelecek olan yeniay arka plandaki işleriniz açısından beklenmedik başlangıçları hayatınıza getirebilir. Çarşamba günü Ay saat 15.43'te sizin burcunuza geçecek. Perşembe günü Merkür ile Satürn arasındaki etkileşim işlerinizi halletmek adına hayli organize hareket edeceğinizi anlatıyor. Cuma günü Jüpiter'in iyicil ve şanslı etkilerini kariyerinizle ilgili alanlarınızda yaşıyor olacaksınız. Pazar günü hareketli bir enerjide olacaksınız. Sportif faaliyetler açısından güzel bir gün. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 10 Mayıs haftasında sosyal çevrenizden kişilerle ilgili konular sizler için hafta başında dikkat çekiyor olacak. Arkadaşlarınızla olan görüşmeleriniz daha çok hedeflerinizle ilgili bir yön belirlemek adına önem kazanabilir. Salı günü Boğa burcunda meydana gelecek olan Yeni ay sizler açısından yeni bir sosyal çevreye girmeniz açısından önemli olabilir. Perşembe günü Güneş ile Neptün arasındaki sekstil açı hassas bir enerjide olacağınızı anlatıyor. Cuma günü Ay ile Neptün arasında kare açı var. Dolayısıyla bugünlerde görüştüğünüz kişilere dikkat etmenizde yarar var. Aynı zamanda Cuma günü Jüpiter Balık burcuna geçecek. Hukuksal alanlarda ve yurt dışı ile olan işlerinizde güzel fırsatlar önümüzdeki 1 yıllık süreç boyunca çok fazla önünüze gelebilir. Hafta sonu Ay sizin burcunuzda ilerliyorken kendinizle ilgili konulara odaklanmak ve işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, 10 ve 16 Mayıs haftasına girişte Ay kariyer konularınıza dikkat çekiyor olacak. Salı günü meydana gelecek Boğa yeniayı ile birlikte kariyerinizle ilgili önemli yenilikler beklenmedik şekilde önümüzdeki 15 günlük süreçte kendini gösterebilir. Çarşamba günü itibariyle parasal konularınız gündeminizi meşgul edebilir. Sorumluluklarınız hafta ortasında artıyor. 14 Mayıs Cuma günü Jüpiter Balık burcuna geçecek ve sizlerin ortak paylaşımlarınızdan gelen kazançlarınızda artışlar ve iyicil etkilerin söz konusu olduğu bir döneme giriyor olacaksınız. Cumartesi günü bir kadından alacağınız destekle önemli bir işinizi halledebilirsiniz. Güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, 10 Mayıs haftasına Boğa burcunda başlıyoruz. Salı günü Boğa burcunda meydana gelecek olan Yeniay ile birlikte yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularınızda aklınızda olmayan başlangıçlar yapmak adına harekete geçebilirsiniz. Hafta ortasında kariyerinizle ilgili konularda yoğun görüşmeleriniz olabilir. Özgürlük alanlarınızı aktive etmek adına bilhassa çarşamba günü harekete geçebilirsiniz. Cuma günü görüştüğünüz kişilere dikkat etmenizde yarar var. Sizleri yanıltmaya çalışan insanlar hayatınıza girebilir. Cuma günü aynı zamanda Jüpiter karşıt burcunuz Balık burcuna geçiş yapacak. İkili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda şans ve fırsatların söz konusu olduğunu deneyimleyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Pazar sabah saatlerinde enerjiniz yerinde bir şekilde uyanabilirsiniz. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, Hafta başında Ay burç değiştirerek Koç burcundan ayrılıp Boğa burcuna geçecek. Dolayısıyla hafta başında ikili ilişkilerinizle olan ortak kazançlarınız önem kazanacak diyebiliriz. Salı günü Boğa burcunda meydana gelecek olan yeniay sizlerin eşinizden gelecek olan kazançlarınızla ilgili yeni başlangıçların söz konusu olacağı bir döneme gireceğinizi anlatıyor. Çarşamba günü Ay İkizler burcuna geçiyor ve hukuksal konularınızla ilgili olarak görüşmeleriniz artabilir. Cuma günü Jüpiter Balık burcuna geçiyor. İş ve çalışma koşullarınızı rahatlatacak ve güzel fırsatların meydana geleceği bir döneme giriyor olacaksınız. Hafta sonu annenizle olan görüşmeleriniz yoğunlaşabilir. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 10 Mayıs haftasına Ay Boğa burcuna geçerken başlıyor olacağız. Sizler için bu haftanın ana konusu ikili ilişkileriniz ve eşinizle ilgili konular olacak. Salı günü ikili ilişkilerinizde önemli başlangıçları hayatınıza getirecek bir yeniay karşıt burcunuz Boğa burcunda meydana geliyor olacak. Çarşamba günü itibariyle Ay İkizler burcunda ilerliyorken partnerinizle ortak kazancınızla ilgili yoğun görüşmeler içerisinde olabilirsiniz. Hafta ortasında Merkür Satürn uyumlu açısının etkisiyle kararlarınızı yerine getirmek adına harekete geçebilirsiniz. Bunun için Ay'ın ışığının iyice görünmeye başlayacağı cuma gününü beklemeniz yerinde olacaktır. Cuma günü Jüpiter aşk ve çocuklar evinize girecek. Jüpiter bu alanlarda güzel gelişmeleri önümüzdeki ortalama 1 yıllık süre boyunca hayatınıza getirecektir. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, 10 Mayıs haftasına girişte işinizle ilgili konular öne çıkıyor. Salı günü mesleğinizle ilgili konularda önemli başlangıçlar ve beklenmedik gelişmelerin meydana geleceği önemli bir yeniay Boğa burcunda meydana gelecek. Çarşamba günü beklenmedik gelişmeler sizin hareket enerjilerinizi aktive edebilir. Ay hafta ortasında İkizler burcunda ilerliyorken ikili ilişkileriniz öne çıkıyor olacak. 14 Mayıs Cuma günü Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak. Ev, yuva, aile konularınızda güzel fırsatlar ve şanslar Jüpiter Balık seyrinde hayatınıza gelebilir. Hafta sonu Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Partnerinizle olan ilişkilerinizde ortak paylaşım konularınız gündemde olabilir. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 10 Mayıs haftasında önemli bir yeniay Salı günü meydana gelecek. Boğa yeniayı sizlerin aşk ve çocuklarınızla ilgili konularınızda önemli başlangıçları meydana getirecek ve önümüzdeki 15 günlük süreçte etkisini hissettirecek. Hafta ortasında günlük rutin işleriniz ve koşturmacalarınızın yoğun olacağı bir zaman diliminde olabilirsiniz. Cuma günü Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Sizlerin kardeşler ve iletişim alanlarınızla ilgili konularınızda güzel gelişmeleri ve fırsatları hayatınıza getiriyor olacak. Hafta sonu Ay karşıt burcunuz olan Yengeç burcunda iken eşinizle ilgili konular sizin için önem kazanabilir. Ay Mars kavuşumu Pazar günü hareket enerjilerinizi aktive edebilir. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, 10 Mayıs 16 Mayıs haftasında Ay Koç burcundan ayrılıp Boğa burcuna geçerken giriyor olacağız. Salı günü Boğa burcunda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte ev ve yuva alanlarınızda yeni birtakım gelişmeleri meydana getirecektir. Evinizi satmak ya da yeni bir ev almak gibi önemli kararlar alabilirsiniz. Çarşamba günü ani kararlar almaktan uzak durmalısınız zira hem enerjiler çok yoğun hem de Ay'ın ışığı yeniayın hemen sonrasında henüz görünmez durumda olacak. Hafta ortasında Ay İkizler burcunda ve çocuklarınızla yoğun iletişim içerisinde olacağınız bir zaman diliminde olacaksınız. Jüpiter cuma günü Balık burcuna geçiş yapacak. Parasal konularda güzel şans ve fırsatlar Jüpiter Balık seyrinde önem kazanıyor olacak. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, Pazartesi sabahı Ay Koç burcundan ayrılarak Boğa burcuna geçiş yapacak ve hafta başında aldığınız eğitimleriniz varsa onlarla ilgili olarak birtakım hızlı enerjileri çalıştırıyor olacak. Salı günü Boğa burcunda meydana gelecek olan yeniay sizlerin hem eğitim hem de yakın çevre akrabalarınızla olan ilişkilerinizde yeni ve beklemediğiniz gelişmeleri meydana getirebilir. Hafta ortasında yoğun enerjiler var. Önemli başlangıçlar yapmak adına cuma gününü beklemenizde yarar var. Cuma günü aynı zamanda Jüpiter sizin burcuna geçiş yapacak. Bireysel konular, sağlığınız ve sizi ilgilendiren her türlü konunuzda önemli ve güzel bir dönem Jüpiter'in ortalama 1 yıllık Balık seyri boyunca meydana gelecek gözüküyor. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

10-16 MAYIS 2021 AY BOŞLUKTA LİSTESİ

Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı

10 Mayıs 2021 01.50 10 Mayıs 2021 02.46

12 Mayıs 2021 15.23 12 Mayıs 2021 15.43

14 Mayıs 2021 13.51 15 Mayıs 2021 04.30