1 yeşil elma 5 şampuana bedel! Sırma saçlı yapıyor

Yeşil elma saçları güçlendiriyor ve doğru kullanıldığında saç dökülmesini ve saçtaki kepeği bitiriyor. Uzun saç istiyorsanız yeşil elmanın suyundan faydalanabilirsiniz. İşte saç dökülmesini önleyen elmalı kür yöntemi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Günde bir yeşil elma tüketiyorsanız dünyanın en sağlıklı insan grubunda yer alabilirsiniz. Çünkü yeşil elmanın kabuğundan suyuna her zerresi faydalı. Özellikle yeşil elma saç dökülmesini ve saçtaki kepeği yok ediyor.

Elmada antioksidanlar, C Vitamini, A Vitamini, K Vitamini gibi vitaminler, lif, mineraller bulunur. Bu da saçı besler ve hızlı büyütür.

SAÇ DÖKÜLMESİNE BİREBİR

Bir dizi farklı içerikle yüklü yeşil elmalar saçınızı güçlendirir ve uzamasını artırır. Uzun saçlar istiyorsanız elmanın suyunu sıkın ve 30 dakika saçınızda bekletin. Ardından durulayın. Yeşil elma saç dökülmesini azaltabilir ve saçınızın hacmine göre bir parlaklık verir.

SAÇTAKİ KEPEĞİ AZALTIR

Yeşil elma kabuğu ve yapraklarından yapılan macun kepeği kontrol edebilir. Kepek hayatınızda bir sorunsa bu macunu deneyin. Yeşil elma suyu saç derisine düzenli olarak uygulandığında kepeği de azaltır. Macunu şampuanlamadan önce kullanın ve en az 30 dakika bekletin.