1 Şubat 2021 burç yorumları! Aslanları sürpriz seyahat, Oğlakları kariyer bekliyor

1 Şubat 2021 burç yorumları merak ediliyor. Günlük burç yorumları yaşama dair önemli bilgiler veriyor. 1 Şubat Pazartesi günü Aslan burcu sürpriz bir seyahate çıkabilir, Başak burcu güzellik ve cilt bakımı gibi alanlara harcama yapmak isteyebilir. İşte Astrolog Ceylin Çelebi'nin kaleme aldığı 1 Şubat 2020 burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

Günlük burç yorumları 1 Şubat 2021 tarihi için merak ediliyor. 1 Şubat Pazartesi günü Aslan burcu sürpriz bir seyahate çıkabilir, Başak burcu güzellik ve cilt bakımı gibi alanlara harcama yapmak isteyebilir. 1 Şubat 2021 Pazartesi günü Ay Başak burcundan ayrılıp saat 14.25’te Terazi burcuna geçiş yapacak. Güneş Mars kare açısının gerçekleşeceği pazartesi günü görüştüğümüz kişilere dikkat etmeliyiz. Otorite figürleri ile aramızda güç savaşları meydana gelebilir. Venüs Bugün Kova burcuna geçiyor. Aşk ve sevgi ilişkilerinde daha çok mantıkla gideceğimiz bir sürece giriyor olacağız. İşte 1 Şubat 2021 burç yorumları...

1 ŞUBAT KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

1 Şubat 2021 Pazartesi günü Ay Başak burcundan ayrılıp saat 14.25’te Terazi burcuna geçiş yapacak. Gün boyunca ikili ilişkilerinin daha fazla öne çıktığına şahit olabilirsin.

1 ŞUBAT BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Günün ilk ikili ilişkilerinde uyum sağlayabileceğin güzel enerjiler var. Evcil hayvanlarının bakımına vakit ayırabilirsin.

1 ŞUBAT İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Güneş Mars kare açısının gerçekleşeceği pazartesi günü evinle ilgili konularda görüştüğün kişilere dikkat etmelisin. Ailenizdeki otorite figürü kişilerle aranda güç savaşları meydana gelebilir.

1 ŞUBAT YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Evinle ilgili konuların öne çıktığı Pazartesi günü evini, yaşadığın alanı güzelleştirmek isteyebilirsin. Aile ilişkilerinde dikkatli davranman gereken bir gündesin.

1 ŞUBAT ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Pazartesi günü sürpriz bir kısa seyahate çıkman gerekebilir. Aynı zamanda kardeşlerin arasında arabuluculuk yapman gereken durumlar söz konusu olabilir.

1 ŞUBAT BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Kazanımların ilgili meselelerin öne çıktığı pazartesi günü boyunca güzellik ve cilt bakımı gibi alanlara bazı harcamalar yapmak isteyebilirsin. Ay öğleden sonra Terazi burcuna geçecek.

1 ŞUBAT TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Ay bugün Başak burcundan ayrılıp senin burcuna geçiş yapacak. Gün boyunca bireysel konuların daha fazla öne çıkabilir.

1 ŞUBAT AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Arka planda kalan işlerini halletmen adına uygun bir gündesin. Eğitimlerinle ilgili olarak önemli gelişmeler gün içerisinde söz konusu olabilir.

1 ŞUBAT YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

İşinle ilgili projelerinin öne çıktığı pazartesi günü boyunca bir konuda karşılaşacağın engel can sıkıcı olabilir. Patronlarınla olan görüşmelerinde güç çekişmelerine girmekten uzak durmalısın.

1 ŞUBAT OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Kariyerinle ilgili konularda önemli bir gelişme seni mutlu edebilir. Ancak otorite figürlerinle olan görüşmelerinde gerginlikler söz konusu olabilir, dikkat etmelisin.

1 ŞUBAT KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Eşinin ailesi ile ilgili konularda arayı bulmaya çalışacağın bir durum ortaya çıkabilir. Venüs bugün senin burcuna geçiyor ve aşk ve sevgi ilişkilerinde önemli bir sürece giriyor olacaksın.

1 ŞUBAT BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIKLAR

Miras ya da nafaka benzeri bir konuda ortaya çıkacak bir gelişme söz konusu olabilir. Partnerinle aranda çekişmeler kim haklı tartışmasından çıkabilir.