1 kase probiyotik deposu: Kolajen ambarı et haşlama tarifi! Kaynar suya 1 tane ekleyin

Sağlıklı bir yaşam için sindirim sistemini düzenlemek ve cilt sağlığını desteklemek önemli. Probiyotik ve kolajen içerikli besinler, bu iki temel ihtiyacı bir arada karşılıyor. Eğer hem bağırsaklarınızı çalıştırmak hem de kolajen takviyesiyle cildinizi beslemek istiyorsanız, et haşlama tarifi tam size göre olabilir. Kolajen ambarı et haşlama tarifi, kaynar suya eklediğiniz tek bir malzeme ile hem bağırsakları çalıştırıyor hem de probiyotik desteği sağlıyor. İşte evde kolayca yapabileceğiniz, hem sindirimi destekleyen hem de cildinizi güzelleştiren bu doğal et haşlama tarifi…

KADİR TEKİN

Sağlıklı bir vücut için doğru besinleri tüketmek oldukça önemli. Son zamanlarda, probiyotik içerikli besinlerin bağırsak çalıştırma ve sindirim sistemi üzerindeki faydaları giderek daha fazla öne çıkıyor.

1 KASE PROBİYOTİK DEPOSU: KOLAJEN AMBARI ET HAŞLAMA

Kolajen üretimini destekleyip cildi güzelleştirecek bir tarif arıyorsanız, bu et haşlama tarifi tam size göre olabilir. Probiyotik içeren malzemelerle hazırladığınız bu kolajen ambarı et haşlama tarifi, sadece bağırsakları değil, cildinizi de besliyor.

HAŞLAMA: KOLAJEN VE PROBİYOTİK İLE BAĞLANTILI MÜKEMMEL BİR İKİLEM

Et haşlama, yüzyıllardır geleneksel mutfaklarda yerini almış, kolajen açısından zengin bir yemektir. Kemik ve etin kaynatılması sonucu ortaya çıkan kolajen, eklem sağlığını güçlendiren, cildin daha genç ve parlak görünmesini sağlayan bir bileşiktir. Birçok kişi probiyotik alımını bağırsak sağlığını iyileştirmek için tercih ederken, et haşlama gibi doğal kolajen kaynakları da bu sürece destek olur.

PROBİYOTİK VE KOLAJEN: BAĞIRSAKLARI ÇALIŞTIRIRKEN CİLDİ GENÇLEŞTİRİYOR

Geleneksel lezzeti sağlıklı bir hale getirerek cildinizi gençleştirip sindirim sisteminizi desteklerken, bu tarif aynı zamanda günlük probiyotik ihtiyacınızı karşılar. Bir tabak et haşlama ile hem lezzetli bir öğün geçirebilir hem de kolajen desteği alarak vücudunuzu besleyebilirsiniz. İşte probiyotik ve kolajen ile zenginleştirilmiş, bağırsak çalıştırma etkisi sağlayan mükemmel bir et haşlama tarifi...

ET HAŞLAMA TARİFİ: PROBİYOTİKLE KOLAJEN TAKVİYESİ

Malzemeler

500 gram kemikli et (dana, kuzu veya tavuk)

1 tatlı kaşığı tuz

1 adet soğan

2 diş sarımsak

1 adet havuç

1 dal kereviz

1 yemek kaşığı elma sirkesi

1 kase probiyotik yoğurt

1,5 litre su

Hazırlanışı

Etleri büyükçe bir tencereye koyun ve üzerine suyu ekleyin.

Kaynamaya başlayınca oluşan köpükleri alın.

Sırasıyla doğradığınız havuç, kereviz, soğan ve sarımsakları ekleyin.

Probiyotik yoğurdu bir kaseye alın, üzerine kaynar sudan bir kepçe ekleyip karıştırarak azar azar et suyuna ekleyin.

Elma sirkesini de ekledikten sonra, kısık ateşte 2-3 saat boyunca haşlayın.

Kolajen açısından zengin, bağırsakları rahatlatan et haşlama servise hazır!