Günlük burç yorumları 1 Haziran 2021! Enerjiler değişebilir

1 Haziran 2021 burç yorumları pozitif günlere işaret ediyor. Günlük burç yorumları haziran ayı için merak ediliyor. Kimler hazirana güzel başlayacak, kimler sorunlarla yüzleşecek? Ay 1 Haziran'da Balık burcuna geçecek. İkizler burcu harekete geçebilir, Kova burcu ise birikimlerini değerlendirebilir. Astrolog Ceylin Çelebi'nin kaleme aldığı 1 Haziran Salı burç yorumları sizlerle...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

1 Haziran 2021 burç yorumları merak ediliyor. Herkesin ümitle başladığı haziran ayı günlük burç yorumları enerjisiyle geldi. 1 Haziran Salı günü Ay saat 12.07'de Kova burcundan ayrılıp Balık burcuna geçecek. Saat 09.13 sonrasında 12.07'ye kadar Ay boşlukta olacağından önemli şeylerini başlatamamaya özen göstermeliyiz. Ay'ın Venüs ve Ay'ın Jüpiter ile olan açıları ilişkilerde güzel ve pozitif enerjilerin hâkim olacağını gösteriyor. Hassasiyetimizin ve değişken enerjimizin yüksek olduğu günlerdeyiz. İkizler burcu harekete geçebilir, Kova burcu ise birikimlerini değerlendirebilir. Koç burcu ise salı gününe endişeli başlayabilir. İşte 1 Haziran Salı burç yorumları...

1 HAZİRAN KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

1 Haziran Salı günü Ay saat 12.07'de Kova burcundan ayrılıp Balık burcuna geçecek. Günün ikinci yarısında endişelerin söz konusu olabilir. Arkandan çevrilen işlere dikkat etmelisin.

1 HAZİRAN BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Bugünlerde arkadaşlarına yardım etmek isteyebilirsin. Günün ilk yarısında Ay boşlukta olacağından önemli şeylerini başlatamamaya ve elindeki kalan işlerini tamamlamaya odaklanmanı tavsiye ederim.

1 HAZİRAN İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Amaçlarını gerçekleştirmek için harekete geçebilirsin bugünlerde. Ay'ın Balık burcuna geçeceği öğleden sonrasında hedeflerin daha senin için görünür hale geliyor olacaktır.

1 HAZİRAN YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Salı günü ruhsal konulara yönelebilirsin zira Ay Balık burcuna geçiyor olacak. Hassasiyetin hayli yüksek olacaktır. Fazla alıngan olabilirsin. Senden yardım isteyen birileri karşına çıkabilir.

1 HAZİRAN ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Harcamalarını daha doğru bir şekilde yönetmen gereken günlerdesin. Gün ortasında sana şifa sağlayacak konulara eğilmen iyi olabilir. Kafa karışıklıkları yaşayabilirsin.

1 HAZİRAN BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Bugünlerde partnerin seni anlamakta zorlanabilir zira Ay Balık burcuna geçiş yapıyor olacak ve tam senin karşıt alanında konumlanacak.

1 HAZİRAN TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Salı günü boyunca sorumluluklarınla ilgili fedakarlıklar içerisinde bulunabilirsin. Ay saat 12.07'de Kova burcundan ayrılıp Balık burcuna geçecek. Saat 09.13 sonrasında 12.07'ye kadar Ay boşlukta olacağından önemli şeylerini başlatamamaya özen göstermelisin.

1 HAZİRAN AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Çocuklarınla birlikte yaratıcı ve eğitici aktiviteler planlayabilirsiniz. Onlarla ilgili endişelerin ve birtakım kafa karışıklıkların söz konusu olabilir. Bir karar vermen gereken durumlar var.

1 HAZİRAN YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Bugünlerde ailenin desteğine ihtiyaç duyabilirsin. Yanılgılara açık olabileceğin bugünlerde karşına çıkacak olan insanlara şüpheyle bakmanı ve emin olmadan önemli bilgilerini vermemeni tavsiye ederim.

1 HAZİRAN OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Kardeşlerin ya da yakın çevre akrabalarınla ilgili hassasiyetlerinin yoğun olacağı bir zaman dilimindesin. Yakın çevre akrabaların senden bir fedakârlık isteyebilir.

1 HAZİRAN KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Birikimlerini doğru değerlendirmelisin. Parasal konularda kandırılmalara karşı dikkatli olmasın. Bilhassa günün ikinci yarısında bu etkiler çok daha fazla kendini gösterebilir.

1 HAZİRAN BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

1 Haziran salı günü Ay saat 12.07'de Kova burcundan ayrılıp Balık burcuna geçecek. Fazla kendine odaklı olabilirsin. Gün ortasında sana şifa sağlayacak konulara eğilmen iyi olabilir.

31 Mayıs-6 Haziran 2021 haftalık burç yorumları! Kimler için güzel bir hafta olacak?