1 gece suda bekletince 15 günde inatçı göbek yağlarını eritiyor

Göbek yağlarından kurtulmak kolay değil. Alınan kilolar maalesef ilk göbeğe yansıyor. Aç karnına içilen bazı baharatların suyu göbek yağlarını eritiyor. Bunun için metabolizmanızı hızlandıran bir diyet suyu seçmeniz gerekiyor. İşte 15 günde göbek eriten baharat suyu...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Bazı diyetler 15 günde göbek yağını eritir. Sağlıklı kilo vermenin ilk koşulu sindirimi harekete geçiren, kalorisi düşük ürünler tüketmek ve aç karnına doğru diyet sularını tüketmek. Bunlardan biri de 15 günde göbek eriten kimyon suyu.

Sağlıklı bir sindirimin zayıf kalmanın anahtarı olduğu söylenir. Kimyon suyunun bağırsak hareketini iyileştirdiği belirtiliyor. Daha iyi sindirim, daha yüksek metabolizma hızına yol açar ve bu da daha fazla kilo kaybına neden olur. Kimyon tohumlarının sindirim enzimleri üzerinde uyarıcı etkisi vardır ve şişkinliği azaltır.

KİMYON SUYUNUN FAYDALARI

Kimyon suyu aç karnına içildiğinde pek çok sağlık sorununu çözebiliyor. Sabah ilk olarak kimyon suyunu içmek metabolizmanızı hızlandırabilir, kabızlığı hafifletebilir, sindirimi iyileştirebilir ve çok daha fazlasını yapabilir.

KİMYON SUYU NEDİR?

Kimyon tohumlarını gece boyunca suda bekletin. Tohumlar şişer. Daha sonra tohumlar suya sarımsı bir renk verirler.

DÜŞÜK KALORİLİ

Kimyon suyunun kalorisi çok düşüktür ve kilo verme planında içilmesi güvenli bir içecektir. Bir çorba kaşığı kimyon suyu yaklaşık yedi kaloriye sahiptir.

KİMYONLU LİMON SUYU NASIL YAPILIR?

Kimyonlu limon suyu kilo vermek için hazırlaması kolay bir içecektir. Hazırlamak için 2 yemek kaşığı kimyon tohumunu bir gece suda bekletin. Suyu kaynatın ve içine bir limon sıkın. Her gün aç karnına içtiğinizde farkı sadece birkaç gün içinde anlayacaksınız.