1 damlası yetiyor! Saç dökülmesine fırtına gibi çözüm

Güneşli bir tatilden çıkan saçlar yıpranmış, dökülmüş ve incelmiş olabiliyor. Saçı nemlendiren, besleyen, kepeği azaltan ve saç dökülmesini azaltan bir önerimiz var: Kenevir yağı. Ölü saçları canlandıran keneviri kullanmanın birkaç yöntemi var. İşte saç uzmanlarının önerisi…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Hem saçı nemlendiren hem de saç lifinin içindeki suyu tutan kenevir yağı saçta ne kepek bırakıyor ne de kuruluk. Çünkü kenevir yağı ölü saçları kendine getiren güçlü bir ürün.

Saç bakım rutininde geçici ürünlerden bıktıysanız kenevir yağına müracaat edebilirsiniz. Saç uzmanlarının dahi önerdiği kenevir yağı doğal tedavinin en etkili adresi.

Yani ister kuru, yağlı, ister ince saçlarınız olsun, ister kepeğe yatkın saçlarınız olsun, kenevir yağının saç rutininizde faydalı olacağı kesin.

Her zamanki şampuanınıza birkaç damla kenevir yağı ekleyin ve saç derinize nazikçe masaj yapın. Basit ama son derece etkili bir yöntem.

KENEVİR YAĞI NASIL KULLANILIR?

Şampuandan önce saçınızı yağlayın. 30 dakika bekletin, sonra durulayın.

Şampuan sonrası serum olarak da kullanabilirsiniz. Nemli saça az miktarda uygulanması yeterli.

Kabarmayı önleyici sprey olarak da kullanabilirsiniz. Birkaç damlayı suyla seyreltin ve anında yumuşatma etkisi için saçınıza püskürtün.

Bu tarz şeylerle uğraşmak istemeyenler piyasadaki kenevir yağlı şampuan ve bakım ürünlerinden faydalanabilirsiniz. Fakat saça faydalı olması için organik ve sülfatsız ürünleri seçmeniz daha iyi olacaktır.

KENEVİR YAĞININ FAYDALARI

İnce telli saçları kendine getirir

Saça parlaklık ve canlılık verir

Saç kepeğini azaltır

Saçı nemlendirir ve besler

Saç dökülmesini azaltır