1 bardak içen doktor yüzü görmüyor! Tıbbın en doğal ilacı karadutun faydaları

Alternatif tıbbın doğal ilacı olan karadutun faydaları saymakla bitmiyor. İçerisinde birçok vitamini barındıran karadut hem yurt dışında hem de Türkiye'de çok tüketiliyor. Karadutun kolay içecek hâline getirilmesi de bu meyveyi daha vazgeçilmez kılıyor. İşte kışın karadut suyunu içmenin faydaları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Şifa getiren kış içecekleri sizi doktora gitmekten kurtarabilir. Bunlardan biri olan karadut suyu adeta ilaç. Çünkü içerisinde yüksek oranda C ve K vitamini bulunuyor. Ayrıca içine limon sıkarak tükettiğinizde kanserli hücrelerin anında yok olmasını sağlar. İşte karadut suyunun faydaları...

KARADUT SUYUNUN FAYDALARI

Cilt için tam bir kolajen deposudur.

C vitamini barındıran karadut suyu, cildin parlak ve canlı görünmesini sağlar.

Aşırı kilolu olup üstüne bir de diyabet hastası olanlar içine en ideal besin karadut suyudur. Karadut suyu kandaki şeker oranını dengeler.

Vücudun özellikle de metabolizmanın ihtiyacı olan lif kaynağı olan karadut suyu, sindirimi hızlandırır. Kilo alımını durdurur.

Kanserli hücrelerin aktifliğini en aza indirerek vücutta tümör oluşumunu engeller. Karadut suyu içerdiği yüksek C vitamini sayesinde hücre dokusunu yeniler. Limon sıkılıp tüketildiğinde ise kan yapar.

Kalp ve damar rahatsızlığı olanların düzenli tüketilmesi tavsiye edilir. Damar yollarını temizler. Kalbin daha sağlıklı atmasını sağlar.