1 Ağustos 2020 burç yorumları! Ağustos ayı burç yorumlarında parasal konulara işaret

1 Ağustos 2020 burç yorumları nasıl? sorusunun cevabı merak ediliyor. 1 Ağustos Cumartesi günü Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Bu durum İkizler burcunda gerginliklere, Oğlak burcunda sıra dışı gelişmelere sebep olabilir. Ağustos ayı burç yorumları içerisinde parasal konular, bireysel konular, iş hayatı ve harcamalarınızda ani değişiklikler olabilir. İşte 1 Ağustos 2020 burç yorumları...

1 Ağustos 2020 burç yorumları ağustos ayında astrolojiden haber veriyor. 1 Ağustos Cumartesi günü Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Bu durum İkizler burcunda gerginliklere, Oğlak burcunda sıra dışı gelişmelere sebep olabilir. Ağustos ayı burç yorumları içerisinde parasal konular, bireysel konular, iş hayatı ve harcamalarınızda ani değişiklikler olabilir. 1 Ağustos Cumartesi günü Yay burcunda parasal konular öne çıkabilir, Terazi burcu bir teklif alabilir. Günlük burç yorumları ağustos ayında sizi şaşırtabilir. Astrolog Ceylin Çelebi ağustos ayının ilk burç yorumlarını yükselenlerine göre ele aldı. İşte 1 Ağustos 2020 burç yorumları...

1 AĞUSTOS 2020 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 1 Ağustos Cumartesi günü Ay tüm gün Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Güzel gelişmeler sabah saatlerinde etkin olabilir.

1 AĞUSTOS 2020 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Yurt dışı ile ilgili olan bir Boğa burcuysan sabah saatlerindeki beklenmedik sürprizler seni mutlu ediyor olacak. Düzenlemeler yapman gereken bir gün olabilir.

1 AĞUSTOS 2020 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Gün boyunca sinirsel gerginliklere dikkat etmen iyi olacaktır. Merkür Plüton karşıt açısı ile birlikte zihinsel açıdan gerginlik ve zorlanmalar söz konusu olabilir.

1 AĞUSTOS 2020 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Ay 1 Ağustos cumartesi günü tüm gün karşıt burcun Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Partnerin ile sürtüşmelere dikkat etmelisin. 

BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

1 Ağustos 2020 burç yorumları! Ağustos ayı burç yorumları