Abbate bundan böyle kadın ruhuna dokunacak

Koleksiyonlarını yıllardır kalite ve şıklıktan ödün vermeden hazırlayan, özgün tasarımlarıyla dikkat çeken erkek giyim markası Abbate, 2016’ya aldığı yepyeni bir kararla giriş yaptı. Marka, nisan başı itibariyle artık koleksiyonlarında kadın giyime de yer verecek.

2016 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonunu; ofis, sokak ve hafta sonu olacak şekilde 3 farklı çizgide oluşturan Abbate, tasarımlarında modernlik ve rahatlığı bir araya getiriyor. Doğal ve sağlıklı kumaşların, “su-hava-toprak” temalarıyla buluştuğu koleksiyonda poplin, keten ve vual detaylar göze çarpıyor. 

Özgür olmayı seven ve sürekli hareket halinde olan kadınlar için hafta sonu ve sokak çizgisini bir araya getiren Enjoy Koleksiyonunda salaş gömlekler, tunikler, pamuklu rahat pantolonlar, keten ve poplin elbiseler yer alıyor.


Daha maskulen ve şık bir görünüm tercih eden, zamanının çoğunu ofis ortamında geçiren kadınlar için özenilerek hazırlanmış Royal Koleksiyonu için hazırlanan her bedene uygun kalıpları ile ,iş kadınlarından  tam not alma konusunda iddialı! 

Abbate Kadın Koleksiyonu  “rahatlık ve doğallık” sloganıyla bu yıl ses getireceğe ve kadın modasında da etkisini göstereceğe benziyor.