Zümrüdüanka'nın yıldızı Ceren Yılmaz, Emre Fatinoğlu hakkında ilk kez konuştu

Fox TV'de ekrana getirilen Zümrüdüanka dizisiyle yıldızı parlayan Ceren Yılmaz'ın adı Emre Fatinolu ile aşk dedikodularına karıştı. Şişli'de görüntülenen Ceren Yılmaz, Emre Fatinoğlu ilişkisi hakkında kendisine yöneltilen sorulara 'Gülüyorum çünkü komik bir şey. O zaman Instagram'da her takip ettiğimle aramda bir şey çıksın' diyerek son noktayı koydu.

Geçtiğimiz gün Şişli'de objektiflere takılan Zümrüdüanka dizisi ile popüler olan Ceren Yılmaz, basın mensupları ile sohbet etti. 'Evden kahve almaya çıkmıştım. Sizi burada görünce şaşırdım' diyen Ceren Yılmaz, maskesini düzeltti.

Basın mensupları ile sohbet etmeye devam eden Yılmaz, 'Katar'a gittim. Ortadoğu'da ilgi çok fazlaydı. Türkiye'de bu kadar değil. Beni çok şaşırttı çünkü dizi orada yayınlanmadı' ifadelerini kullandı.

Adının aşk dedikodularına karıştığı iş insanı Emre Fatinoğlu hakkında açıklamalarda bulunan Ceren Yılmaz şunları söyledi:

'Gülüyorum çünkü komik bir şey. O zaman Instagram'da her takip ettiğimle aramda bir şey çıksın. Arkadaş ortamında bir araya geldik ve o ortam kalabalıktı. O kadar insan içinde neden onunla böyle bir haber çıktı, orada uzun yıllardır tanıştığım insanlar varken? Neden ilk kez o gün tanıştığım biriyle böyle bir haber çıktı, anlayamıyorum'

İlişkisi olursa saklamayacağını da ifade eden Yılmaz, 'Hiç saklamam hatta size anons ederim. Elini tutup, gururla çıkarım. Neden saklayayım ki?' dedi.