Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ocak puan durumu açıklandı! Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, haftanın birincisi kim oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada kazanan isim açıklandı. Hafta boyunca yarışan yarışmacılardan bir kişi büyük finalde verilecek olan 15 bin TL'yi kazanacak. Fox Tv'nin sevilen yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ocak puan durumu da bugün belli oldu. Kıran kırana mücadelenin sürdüğü Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, haftanın birincisi kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ocak puan durumu nasıl?

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın kazananı bugün açıklandı. Fox Tv'nin severek takip edilen yarışma programlarından olan Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün farklı yarışmacıları ile yayınlanıyor. Gelinler 15 bin TL için hafta boyu ter döktüler. Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ocak puan durumu da sonrası büyük final yapıldı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, haftanın birincisi kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ocak puan durumu nasıl?

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA KİM KAZANDI, HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın kazanını açıklandı. Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi Hatice oldu. Diğer gelinlerin hafta boyunca aldığı puanlar ise şu şekilde:

29 puanla haftanın ikincisi BeyzaNur

29 puanla haftanın üçüncüsü Zehra,

23 puanla haftanın dördüncüsü Derya,

19 puanla haftanın beşincisi Duygu oldu.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 22 OCAK PUAN DURUMU NASIL?

Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ocak puan durumu yemek tadımlarının ardından Zuhal Topal tarafından açıklanacak. Bugün yarışan gelin kayınvalidelerden 23 puan aldı.