Zuhal Topal'la Sofrada 25 Eylül Cuma kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi olan isim...

Zuhal Topal'la Sofrada 25 Eylül Cuma günü haftanın birincisi belli oldu! Hafta boyunca kıyasıya rekabet eden gelinler ve kayınvalideler için karar vakti geldi. Zuhal Topal'la Sofrada puan tablosu bu haftanın birincisi ve 15 bin TL'lik ödülünü sahibi açıklandı. İşte bu haftanın kazananı...

Zuhal Topal'la Sofrada 25 Eylül Cuma günü haftanın birincisi açıklandı. Her hafta beş kayınvalide ve beş gelin en iyi menüyü sunabilmek için kıyasıya rekabet ediyorlar. Kayınvalideler gelinleri puanlıyor. Haftanın sonunda Zuhal Topal'la Sofrada puan tablosu en yüksek olan gelin ve kayınvalide 15 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 25 EYLÜL CUMA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın birincisi belli oldu. Yarışmanın 25 Eylül Cuma akşamı yayınlanan hafta finali bölümünde kazanan isim Melike Hanım oldu. Melike 33 puan alarak 15 bin TL'lik ödülün sahibi oldu. Demet Hanım 29 puan alarak haftanın ikincisi, Zuhal Hanım 28 puan alarak haftanın üçüncüsü, Derya Hanım 21 puan alarak haftanın üçüncüsü ve Ecem Hanım 19 puan alarak haftanın sonuncusu oldu.

DÜN PUAN TABLOSU NASILDI?

Zuhal Topal'la Sofrada programının 24 Eylül tarihli bölümünde günün gelini için yapılan puanlama şu şekilde oldu:

FİLİZ: 6

GÖNÜL: 5

ALTUN :5

LEYLA: 6

ZUHAL TOPAL: 6

TOPLAM: 28