6 Aralık Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi..

FOX ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada programında her hafta Cuma günü haftanın finali yapılıyor. Gelin ve kayınvalidelerin yarıştığı programda tartışmalar eksik olmuyor. Bu hafta 15 bin TL'lik para ödülünü almaya hak kazanan yarışmacı merak edilmeye başladı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve ilgi gören yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programında bugün haftanın en yüksek puanı ve 15 bin TL'lik para ödülünü alan yarışmacısı belli oluyor.    ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 6 ARALIK BİRİNCİSİ BELLİ OLDU!

Zuhol Topal'la Sofrada yarışmasında kıran kırana mücadelenin yaşındığı haftada kazanan isim belli oldu. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta birinci olan olan isim Sultan Hanım oldu. Haftanın üçüncüsü olan isim Kumru oldu. Kaynanalardan 23 puan alan Kumru Hanım, Zuhal Topal'dan 6 puan aldı ve 29 puanla haftayı üçüncülükle tamamladı ve büyük ödüle veda etti. Haftanın 4.sü ise Buse Hanım oldu. Haftanın 5.si ve son ismi olan kişi ise Meltem Hanım oldu.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA PUAN TABLOSU    ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 5 ARALIK    5 Aralık Çarşamba Zuhal Topal’la Sofrada Puanları (Sultan’ın Puanları)   Nigar 6 Melek 5 Kezban 10 Zatiye 7 Zuhal Topal 8 TOPLAM   36   ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 4 ARALIK    4 Aralık Çarşamba Zuhal Topal’la Puanları (Buse’nin Puanları)   Nigar 4 Melek 3 Kezban 5 Zatiye 4 Zuhal Topal 5 TOPLAM   21   ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 3 ARALIK    3 Aralık Salı Zuhal Topal’la Puanları (Kumru’nun Puanları) Nigar 5 Bircan 6 Kezban 6 Zatiye 6 Zuhal Topal 6 TOPLAM   29   ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 2 ARALIK    2 Aralık Pazartesi Zuhal Topal’la Puanları (Meltem’in Puanları) Melek 4 Bircan 3 Kezban 3 Zatiye 3 Zuhal Topal 6 TOPLAM   19