Zorlu Gün filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Tv'de ilk kez yayınlanıyor!

Gerilim ve aksiyon türünde ekranlara gelecek olan Zorlu Gün, Kim Seong-Hun tarafından yazılmış ve yönetilmiştir. 2014 yılında yayınlanan film birçok ödüle adaya gösterilmiştir. Güney Kore yapımı film Zorlu Gün bu akşam saat 20:00'da Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Haftanın son iş gününde televizyon keyfi yapacaklar için Star Tv ekranlarında Zorlu Gün film izleyici karşısına çıkacak. Güney Kore tarafından yapılan film Zorlu Gün, 2014 yılında vizyona girmiştir. Bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan film, Gerilim ve aksiyon türünde çekilmiştir. Zorlu Gün filmi ve oyuncuları birçok dalda ödül almış ve aday gösterilmiştir.

ZORLU GÜN KONUSU NEDİR?

Annesinin cenazesinden dönmekte olan polis memuru Gun-Soo, yolculuk esnasında kazara bir adama çarpar ve adam oracıkta hayatını kaybeder. Gun-Soo, anın şokuyla riskli bir karar alarak olayı örtbas etmeye karar verir; adamın cesedini annesinin tabutunun içine saklar. Bu hareketi kısa süre içerisinde büyük karmaşalara neden olacaktır.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Zorlu Gün film oyuncu kadrosunda Sun-kyun Lee, Cho Jin-Woong ve Man-Sik Jeong gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaryosunu ise Kim Seong-Hun yapmaktadır.