Zor günler geçiren Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen oğluyla kutlama yemeğine çıktı

Tolga Savacı ile Nermin Bezmen'in oğlu geçtiğimiz haftalarda bir süre yoğun bakımda tedavi gördü. Nermin Bezmen zor günleri geride bıraktığı oğlu ile çıktığı kutlama yemeğinden kareyi takipçileri ile paylaştı.

Tolga Savacı'nın hayatını kaybetmesi ile zor günler geçiren Nermin Bezmen, oğlunun yoğun bakıma kaldırılmasıyla büyük üzüntü yaşadı.

Nermin Bezmen, oğlunun durumuyla ilgili yaptığı açıklamada "Benim biricik oğlum, yaradan o güzel yüreğini aşkla, sanatla çarpması için sana, seni bizlere bağışladı, bağışlasın... Yüreği sevgi dolu, şefkatli sayfa arkadaşlarım, yağmur gibi akan dualarınıza minnettarım. Oğulcuğumun stent operasyonundan sonra durumu stabil, ancak henüz yoğun bakımda. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Sevgiyle kalın" demişti.

Bezmen'in oğlundan güzel haber gelmişti. Bezmen, oğlu ile pozuna "Sevgili arkadaşlarım, dostlarım, takipçilerim, biricik oğlum bugün hastaneden çıkıp evine döndü" notunu düşmüştü.

Şimdilerde keyfi yerinde olan Bezmen, oğlu ile kutlama yemeğine çıktı. O anları sosyal medyadan

"Dün, biricik oğlumla hayatı kutladık! Oğulcuğumun yeniden dünyaya geliş duygusunu yaşıyorum şimdi. Yaradan onu bana, bizlere bağışladı! Bize iyi gelen dualarınızı hiç unutmayacağız! Önce el ele bir sürü iş çıkardık aradan, dün. Sonra benim gençlik, evlatlarımın çocukluk yıllarının Tarabya anılarını tazeledik." sözleriyle yayımladı.