Ziynet Sali ilk kez açıkladı! 'Ciguli'nin şirketinde sekreterlik yaptım'

Son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı pozlarla dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'e benzetilen Ziynet Sali, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalında yayınlanan programına konuk oldu. Hayatının nasıl değiştiğinden bahseden Sali, 'O dönem Ciguli çok patlamıştı ve şirketleri çok havalıydı. Benim de işim yoktu sekreter olarak başladım, telefonlara bakıyordum. Sonra Ciguli'nin basın işleri ile haşır neşir olmaya başladık. Sonra o şirket kapandı' ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'e olan benzerliği ile sık sık sosyal medyada gündem olan Ziynet Sali, Armağan Çağlayan'ın Youtube programına konuk oldu.

'BİLİNÇLİ BİR ŞEY DEĞİLDİ'

Jennifer Lopez'e benzetilmesi hakkında konuşan Sali, 'Nedir olay diye bakarken bir bakmışım ki sürekli Jennifer Lopez'e bakıyorum. Gerçekten bilinçli bir şey değildi ama dışarıdan o empozeyle bir anda o dünyanın içinde buldum kendimi. Özellikle yaptığım bir şey değil. Sonuçta Jennifer Lopez dünyanın hayranı olduğu beğendiği çok güzel bir kadın çok güzel bir stil.

'TALİK EDİYOR' POZSİYONUNA DÜŞÜRMÜŞLERDİ'

Bir ara şuna üzülmüştüm. sanki 'taklit ediyor' pozisyonuna düşürmüşlerdi bir dönem. Ama taklit etmiyordum sadece beğendiğim bir stil var ve haz alıyorsun, ilham alıyorsun. Keşke olabilsem onun gibi.' dedi.

Ziynet Sali, Armağan Çağlayan'ın 'Neydi senin şansını döndüren an?' sorusuna şu yanıtı verdi: '99 depreminde mezun olduğumda öğretmen olarak tayinimin çıkmaması... Annemin babamın Kıbrıs'a geri dön demesi ve dönmemem. O yıl bir yerde sahne alırken bugün hala 20 yıldır birlikte çalıştığım prodüktörüm, menajerimle tanışmış olmam diye bilirim.

CİGULİ'NİN ŞİRKETİNDE SEKRETERLİK YAPTI

Ama velakin o dönem Ciguli çok patlamıştı ve şirketleri çok havalıydı. Benim de işim yoktu sekreter olarak başladım, telefonlara bakıyordum. Sonra Ciguli'nin basın işleri ile haşır neşir olmaya başladık. Sonra o şirket kapandı ve Gökhan Özkan'la biz ikimiz Yunanca renkli büyük bir repertuar oluşturarak yolumuza farklı bir proje ile devam etti.'