Zihni Göktay'dan yıllar sonra gelen Metin Serezli anısı

Zihni Göktay merhum sanatçı Metin Serezli ile olan bir anılarını yıllar sonra paylaştı. Zihni Göktay, Metin Serezli anısıyla güldürdü.

Zihni Göktay, Güldür Güldür'ün sunucusu Ali Sunal'ın Bloomberg HT'de yayınlanan Ali İle Aramızda programına konuk oldu. Zihni Göktay burada, Metin Serezli ile olan bir anılarını paylaştı:

"Kaç Baba Kaç diye bir oyun oynanıyor, Ege Turnesi bağlanmış Dormen Tiyatrosu'na da. Kuş adası, Marmaris, Bodrum, Güney Ege'de bir turne." diyen Zihni Göktay, Metin Serezli'nin kendisine oyundaki komiser rolünü teklif ettiğini söyledi.

Göktay, "Benim de hayatta hiç bisikletim olmamıştı. Bir bisiklet aldım, onunla da gece yarısı çıkıyorum dolaşmaya. Doğalgaz kazıları yeni başlamıştı. Ben doğalgaz çukuruna uçtum bisikletle." ifadelerini kullanırken devam eden süreci de şu sözlerle anlattı:

"16 tane dikiş var kafamda, kendimde değilim. Ben turneye gelemem, suratım da dikişler var dedim. Olsun olsun, dayak yemiştir dedi. Metin Ağabey geldi, "Zihni sen İngiliz polisi misin? Tahkikat mı yapacaksın? Elinde bir defter var, soruları oraya yazacağız. Mizansenleri ben sana kaş göz işareti yapacağım." dedi. 10 gün turne yaptık. Rahmetli Ayşen Gruda da vardı."