Zeytin Ağacı dizisinden Tuzak'a bomba oyuncu... Sürpriz transfer

Akın Akınözü ve Talat Bulut'un başrollerini paylaştığı Tuzak dizisi ekranlara bomba gibi gelemeye hazırlanıyor. İki bomba ismi başrolde bir araya getiren Tuzak'a son dönemin en popüler yapımlarından olan Zeytin Ağacı dizisinden transfer yapıldı. Rıza Kocaoğlu, diziye dahil oldu. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, Güven karakterine hayat verecek.

Talat Bulut, Akın Akınözü ve İlayda Çevik'in başrollerinde yer aldığı Tuzak dizisi de yeni sezonun merakla beklenen yapımlarından olan. Tuzak dizisi hazırlıkları devam ederken Netflix'te büyük ses getirmiş olan Zeytin Ağacı dizisinden Tuzak'a bomba transfer yapıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı "Tuzak" dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Fabrika Yapım ile Acun Medya'nın beraber çekeceği dizide Talat Bulut, Akın Akınözü ve İlayda Çevik'in oynayacağı ortaya çıkmıştı. Aytaç Çiçek'in yöneteceği dizide çok etkileyici bir intikam öyküsü ekrana taşınacak. Talat Bulut'un "Aslan", Akın Akınözü'nün "Umut" ve İlayda Çevik'in "Luna" karakterine hayat vereceği dizide başrol kadın oyuncu "Çiçek" rolüne hayat verecek oyuncu henüz netleşmedi.

RIZA KOCAOĞLU TUZAK KADROSUNA DAHİL OLDU

Son olarak Netfilix'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan Zeytin Ağacı ile izleyici karşısına çıkmış olan Rıza Kocaoğlu Tuzak'ın yeni oyuncusu oldu. Kocaoğlu merakla beklenen dizide "Güven" rolüne hayat verecek.