Zeyno Günenç eski fotoğraflarını ekleyip Fatma Karanfil'in cenaze programını açıkladı

Zeyno Günenç Çocuklar Duymasın dizisinde annesini oynayan Fatma Karanfil'le ilgili paylaşımda bulundu. Zeyno Günenç, Fatma Karanfil'in cenaze programını da paylaştı.

Zeyno Günenç ile Fatma Karanfil Çocuklar Duymasın adlı dizide anne-kızı oynamışlardı. Necla ve Gönül karakterleriyle Çocuklar Duymasın'ın en sevilen yüzleri arasına yerleşen iki isimden Fatma Karanfil, 72 yaşında vefat etti. Fatma Karanfil'in vefatı sonrası, Çocuklar Duymasın dizisinde uzun yıllar kızını oynayan Zeyno Günenç bir paylaşımda bulundu. Hem vedasını gerçekleştirdi hem de sanatçının cenaze programını açıkladı.

Günenç paylaşımında, "Güle güle Fatma abla... Çok üzgünüm nurlar içinde yat... Yattığın yer incitmesin... Fatma Karanfil'in cenazesi 5 haziran Çrş. öğle namazını takiben Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nden kaldırılacak ve Feriköy Mezarlığı'na defnedilecektir..." ifadelerini kullandı.

FATMA KARANFİL'İN CENAZE PROGRAMINI BELLİ OLDU

Karanfil, 5 Haziran Çarşamba günü öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek. Cenaze namazı, Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde kılınacak.