Zeynep Tokuş'tan esneklik şov! Görenler gözlerine inanamadı

Deli Yürek dizi ile büyük bir hayran kitlesi olan ancak oyunculuğu bırakarak yoluna yoga eğitmeni olarak devam eden Zeynep Tokuş, paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Zeynep Tokuş, son paylaştığı yoga videosundaki esnek hareketleri ile görenlerin ağzını açık bıraktı. Tokuş'un paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

1998 Türkiye Güzeli seçilen Zeynep Tokuş, Kenan İmirzalıoğlu ile Del Yürek dizisinde rol alarak popüler olan Zeynep Tokuş, oyunculuk kariyerini zirvede bıraktı. Ekranlarda olmayı tercih etmeyen Tokuş, yoga eğitmenliğine başladı.

Yoga yaparken sık sık sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zeynep Tokuş herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Esneklik sınırlarını sonuna kadar zorlayan Zeynep Tokuş o anların videosunu paylaştı.

Takipçilerinin hayretle ve beğeniyle izlediği videosuna 'Geçen günkü pratiğimi hızlandırmadan, kendi hızında paylaşıyorum.' notunu ekleyen Zeynep Tokuş, sosyal medyada çok konuşuldu.

YOGA ÇABASINI ANLATMIŞTI

Zeynep Tokuş, geçtiğimiz günlerde yoga için büyük çaba harcadığını belirterek şunları söylemişti: 'İnanın hiçbir şey öyle bir günde olmuyor. Meyve ağacı misal; emek istiyor, su istiyor, güneş istiyor, budanmak istiyor, her şeyden önemlisi zaman istiyor, olgunlaşıp meyve vermek için. Nihayetinde bir küçücük tohum her bir meyvesinin içinde de tohum barındıran bir meyve ağacına dönüşüyor. Mesela bugüne kadar pratiğimde yüzlerce kez düştüm. Hatta bugün bile kaç kere düştüm bilmiyorum. Ama yeni şeyler denedim ve denemeye devam edeceğim inşallah. Her düşüşüm beni bir başka yere taşıyacak ve ben böyle büyüyeceğim, öğreneceğim, gelişeceğim, meyve vereceğim. Yürümeye devam, yolculuğun tadını çıkar'