Zeynep Sever Demirel eşi Volkan Demirel'in Çeşme'deki kavgasını ilk kez anlattı: Adamın kafasında şişe kırmadı

Zeynep Sever Demirel, konuk olduğu YouTube programında eşi Volkan Demirel'in yıllar önce Çeşme'de bir eğlence mekanında yaşadığı kavga hakkında açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, ''Adamın kafasında şişe kırmadı'' diyerek detayları ilk kez anlattı.

Mutlu evlilikleri ile adından söz ettiren Volkan Demirel ile Zeynep Sever Demirel yıllar önce bir kavga olayı ile gündeme gelmişti. Bir Youtube programına konuk olan Zeynep Sever Demirel, 2011 yılında Volkan Demirel'in Çeşme'deki bir barda eşine bakan adamın kafasında şişe kırdığı yönünde çıkan haberler hakkında ilk kez konuştu.

Demirel, şunları söyledi: "Adam Galatasaraylıymış. Volkan'a bakarak bir şey söylemiş. Sözlü atışma ve itiş kakış oldu. Ama şişe kırma falan yok. Bu olay gazetelere şöyle yansıdı: Volkan eşine yan baktığı için adamın kafasında şişe kırdı. Gazeteler bu haberi görünce, eşi ve eşinin ailesi adamcağıza 'Sen kadına baktın da mı adam sana saldırdı' diye sormuş.

Volkan bir tanıdık vasıtasıyla adamın karısını arayıp durumu anlattı. 'Biz senin kocanla kavga ettik ama olayın Zeynep'le alakası yok. Boşu boşuna aranız bozulmasın' dedi. Böyle trajik bir hâl aldı olay."