Zeynep Elçin kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Zeynep Elçin nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Pınar karakteriye dikkatleri üzerine çeken Zeynep Elçin'in hayatı, kariyeri araştırılmaya başlandı. Bugüne kadar Savaşçı, Kimse Bilmez ve Kırlangıç Sevdası gibi pek çok dizide rol alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Pınar'ı Zeynep Elçin ile ilgili merak edilen tüm detayları bu haberimizde derledik. İşte oyuncu Zeynep Elçin'in biyografisi

Genç oyuncu Zeynep Elçin, şimdilerde Atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayına giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Pınar karakterine hayat vermektedir. Gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle ekranların uzun soluklu dizisi Eşkıya dizisinde Zeynep Elçin'in sahneleriyle birlikte hayat hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu diziyi izleyenler; "Zeynep Elçin kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?" sorusuna yanıt arıyor.

Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı diziye fizyoterapist Pınar rolüyle katılan Zeynep Elçin sempatik tavırları ile ekran başındakilerden tam not aldı. Oyunculuk ve tiyatro eğitimi alan başarılı oyuncu, 2016 yılında yayınlanan Göç Zamanı adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı. 31 yaşındaki güzel oyuncu bir çok dizide yer alarak mesleğinde çıkış yakaladı.

ZEYNEP ELÇİN KİMDİR?

16 Şubat 1990 tarihinde Gaziantep'te dünyaya gelmiştir. Oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır. Önce tiyatro oyunlarında yer alan Zeynep Elçin daha sonra dizilerde oynamaya başlamıştır.

Kamera karşısına ilk kez 2016 yılında yayınlanan Göç Zamanı adlı dizi geçmiştir. Yer aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır: Göç Zamanı, Rüzgarın Kalbi, Savaşçı, Aşk ve Günah, Kırlangıç Fırtınası, Kaderimin Yazıldığı Gün, Kimse Bilmez gibi pek çok dizide rol almıştır. Son olarak EDHO'da fizyoterapist Pınar karakterine hayat veriyor.

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2016 Göç Zamanı Yardımcı Karakter

2016 Rüzgarın Kalbi Sibel Yardımcı Karakter

2017 Kırlangıç Fırtınası Genç Ülfet Başrol Oyuncusu

2017 Savaşçı Yıldız Bozok Türkmen Yardımcı Karakter

2019 Kimse Bilmez Duygu Selvin Başrol Oyuncusu