Tolga Akış nereli, ne iş yapıyor? Zeynep Bastık'ın eşi Tolga Akış kimdir, kaç yaşında?

Şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Tolga Akış ile dün evlendi. Geçtiğimiz günlerde bekarlığa veda partisi düzenleyen Zeynep Bastık, arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi. Zeynep Bastık'ın eşi Tolga Akış kimdir, kaç yaşında? Tolga Akış aslen nereli, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtları ise yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır birlikte olduğu Tolga Akış ile dün evlendi. Çift, sade bir törenle Çeşme'de hayatlarını birleştirdi. İkili, nikah öncesi dün bekarlığa veda partisi düzenledi. Tolga Akış hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki, Zeynep Bastık'ın eşi Tolga Akış kimdir, kaç yaşında? Tolga Akış aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

ZEYNEP BASTIK'IN EŞİ TOLGA AKIŞ KİMDİR?

Tolga Akış 1984 yılında Bursa'da doğdu. Üniversite için geldiği istanbul'da erken yaşta çalışmaya başladı. TV prodüksiyonu ile başlayan kariyerine 2005-06 Rock And Coke Festivali'nde çalışarak devam etti.

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Çeşitli ajanslarda uzun yıllar görev yaptı ve şu an 2017 yılında kurduğu bir dijital ajans şirketini yönetiyor.

Bir süredir şarkıcı ve oyuncu Zeynep Bastık ile birlikte olan Tolga Akış bugün nikah masasına oturacak. Aynı zamanda nişanlısının menajerliğini yapan Tolga Akış, Zeynep Bastık'ı konserlerinde de yalnız bırakmıyor.