Zeynep Bastık ve Tolga Akış boşanıyor! Zeynep Bastık evleri ayırdı

2021 yılında nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ile Tolga Akış, cephesinden kötü haber geldi. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan Zeynep Bastık ve Tolga Akış'ın boşanacağı ortaya çıktı. Zeynep Bastık sessiz kalırken Tolga Akış, boşanma haberlerini doğruladı. Zeynep Bastık da sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Zeynep Bastık ile menajerliğini de yapan reklamcı Tolga Akış 2021 yılının Temmuz ayında 3 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Çeşme'de muhteşem bir düğünle evlenen Tolga Akış ile Zeynep Bastık cephesinden kötü haber geldi.

Boşanma kararı alan ünlü çiftten Bastık, Levent'teki evden ayrıldı ve Ulus'ta kendisine yeni bir daire kiraladı. Evliliklerinde 1 yılı doldurmadıkları için kanunen anlaşmalı boşanma davası açamayan çiftin, mahkemeye temmuz ayında başvuracağı öğrenildi.

Tolga Akış, Zeynep Bastık ile boşanacakları haberlerini doğruladı. Akış, şu açıklamada bulundu: "Evet, iddia doğru. Biz boşanma kararını bir süre önce almıştık ama evden yeni taşındı. Aramızda dargınlık, küskünlük yok. Husumet asla yok. Evlilik herkesin kaldırabileceği bir şey olmayabilir. Benim hayatta en yakın arkadaşım Zeynep. Onun en yakın arkadaşı da benim. Birlikte çalışmaya devam ediyoruz, iki günde bir buluşuyoruz. Geleceğe yönelik planlarımız da var. Biz bambaşka bir bağ yaşıyoruz. Eş olmanın ötesinde bir ilişkimiz var.

Biz evlilik işini kıvıramadık. Hiç aramız bozulmasın, tartışmayalım dedik. Mutlaka ihanet yüzünden bittiğini söyleyenler olacaktır. Ama benden de Zeynep'ten de öyle bir şey çıkmaz."

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları doğruladı. Bastık, şu ifadelere yer verdi: "Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazla oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz"