Zeynep Bastık ve Tolga Akış ne zaman evlendi? Zeynep Bastık ve Tolga Akış boşanıyor mu, neden?

Zeynep Bastık ve Tolga Akış boşanacağı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Pop müziğinin parlayan yıldızı Bastık'ın evden ayrıldığı öne sürüldü. Peki, Zeynep Bastık ve Tolga Akış boşanıyor mu? Zeynep Bastık ve Tolga Akış ne zaman evlendi?

Zeynep Bastık ve Tolga Akış boşanıyor mu? Zeynep Bastık ve Tolga Akış ne zaman evlendi? soruları gündeme geldi. Zeynep Bastık'ın birlikte yaşadıkları evinden ayrıldığı ve farklı bir daireye geçtiği iddia edildi. Bununla beraber çiftin anlaşmalı boşanmak için temmuz ayını bekledikleri öne sürüldü.

ZEYNEP BASTIK VE TOLGA AKIŞ BOŞANIYOR MU?

Zeynep Bastık'ın menajeri Tolga Akış'ın boşanma kararı aldığı öğrenildi.

İddiaya göre; Zeynep Bastık evden ayrıldı, Tolga Akış ise evliliği yürütemediklerini söyledi.

Edinilen bilgiye göre Zeynep Bastık ve Tolga Akış anlaşmalı olarak boşanabilmek için temmuz ayını bekliyor.

ZEYNEP BASTIK VE TOLGA AKIŞ NE ZAMAN EVLENDİ?

Zeynep Bastık ile Tolga Akış 20221 temmuz ayında dünya evine girmişti.

ZEYNEP BASTIK KİMDİR?

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993 tarihinde Çanakkale'de dünyaya gelmiştir. Üç yaşındayken ailesi İzmir'e taşınınca ortaokul ve liseyi Çanakkale'de tamamlamıştır. Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli gençlik dizilerinde rol alan Zeynep Bastık, asıl çıkışını ise müzik kariyeriyle yapmıştır.

2010 tarihinde İzmir'de cover grubu "Jackpot" ile profesyonel müziğe başlayan Bastık, 2012'ye dek bu grupla birlikte İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde sahne almıştır.

Bastık, bir süre Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak da yer almıştır. Murat Dalkılıç'ın "Lüzumsuz Savaş" adlı şarkısına vokalistlik yapmış ve Dalkılıç'ın vokalistliğine üç yıl devam etmiştir. Dalkılıç'ın yardımıyla ilk teklisi "Fırça"yı 2014 yılında yayımlamıştır.

Sonrasında Dalkılıç'ın vokalistliğini bırakıp solo kariyerine devam eden Bastık, rapçi Ezhel'in "Felaket" adlı şarkısına yaptığı cover ile çıkış yakalamıştır. Bu cover'lar tanınmasında oldukça etkili olmuştur. Anıl Piyancı ile beraber 2019'un Haziran ayında "Bırakman Doğru mu?" isimli bir tekli yayımlamıştır.