Zeynep Bastık konserine ünlü akını! Serdar Ortaç'ın ‘Sor' şarkısını seslendirdi

Şarkılarıyla ve kendine özgü tarzıyla kitleleri peşinden sürükleyen Zeynep Bastık dün akşam Maslak'ta günlerce konuşulacak bir konsere imza attı. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık iki bölümden oluşan dev prodüksiyonda iki farklı sahne dekoru kullanarak çıtayı iyice yükseltti. Bu konser için Türkiye tarihinin en büyük sahnesi kuruldu. Bastık, Serdar Ortaç'ın ''Sor'' şarkısını seslendirdi ve büyük beğeni topladı. Bastık, sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Zeynep Bastık'ın aylardır merakla beklenen konserini önceki akşam 5 bin kişi izledi. İki bölümlük konserde Zeynep Bastık her bölüm için özel tasarlanmış sahne dekorlarıyla seyirci karşısına çıktı. "Ara" şarkısıyla başlayan konserde eski ve yeni şarkılarına yer veren Bastık'a 10 kişilik orkestrası ve 33 dansçı eşlik etti. Bastık şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte seslendirdi.

İlk bölümde Zeynep Bastık, Youtube kanalında seslendirdiği parçaların yanı sıra Özcan Deniz'in "Dön Desem" şarkısını da söyledi. Haziranda çıkaracağı yeni şarkısı "Eyvah"ı da ilk kez söyleyerek görücüye çıkaran Bastık seyirciden aldığı güzel tepkiler üzerine konserine daha büyük bir coşkuyla devam etti.

Zeynep Bastık ilk bölümde kendisi için tasarlanan bir sahne kostümünü giydi. İkinci bölüm ise özel olarak hazırlanan bir intro ile başladı. Kırmızı bir kıyafetle sahneye çıkan Zeynep Bastık, Serdar Ortaç'ın "Sor" şarkısını da ilk kez seslendirdi. Dansçılarıyla gerçekleştirdiği performans dakikalarca alkışlandı. 140 kişilik bir ekibin çalıştığı konserde görsel şovlar da büyük beğeni topladı.

Zeynep Bastık'ı Volkswagen Arena konserinde Edis, Murat Dalkılıç, Nazlı Bulum, Gazapizim, Çakal, Berk Atan, Kubilay Aka, Ali Çim gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı.