Zeynep Bastık deprem korkusunu aşamıyor: Ağlama krizine girdim

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık önceki akşam Çanakkale'de meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen depremin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Zeynep Bastık, ''Bu korku gerçekten saçma bir hâl aldı bende'' dedi.

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli 11 şehrimizde meydana gelen depremin ardından İzmir Urla'ya yerleşen Zeynep Bastık, gözlerden uzak bir yaşam sürüyor.

Konuyla ilgili kısa bir süre önce açıklamada bulunan Zeynep Bastık; "Depremden korkuyorum. Orası da deprem bölgesi. Depremden kaçış yok ama orası taş ev olduğu için daha güvenli. Aklıma geldikçe oraya gidiyorum. Buradaki evde de sıkıntı yok. Depremin gerginliği beni rahatsız ediyor. Doğanın içinde güzel yaşantım var orada. Bana iyi geliyor Urla. Keyif de alıyorum orada yaşamaktan" demişti.

"AĞLAMA KRİZİNE GİRDİM"

Geçtiğimiz akşam 21.38'de merkez üssü Çanakkale'nin Yenice ilçesinde önceki akşam meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremde İstanbul olmak üzere Ege ve Marmara Bölgesi'nde çok sayıda ilde hissedildi. Ünlü şarkıcı, sarsıntının ardından ağlama krizine girdiğini söyledi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bastık; "Deprem oldu. Çoğu kişi hissetmemiş ama ben bayağı sallandım. Ağlamaktan krize girdim. Bu korku gerçekten saçma bir hâl aldı bende. Herkese geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.