Zengin Kız kadrosuna Çukur'dan sürpriz isim... Alina Boz'un babasını canlandıracak

Alina Boz ve Tarık Emir Tekin'in başrollerini paylaşacağı Zengin Kız dizisi kadrosu giderek genişliyor. Zengin Kız kadrosuna Çukur'un ardından Üç Kuruş dizisinde rol alan Kadir Çermik, dahil oldu. Kadir Çermik, Alina Boz'un canlandırdığı Zeynep karakterinin babasına hayat verecek.

Fox TV'ye yeni sezon için hazırlanan Zengin Kız dizisi kadrosu şekillenmeye başladı. Başrollerinde Alina Boz ve son olarak Sadakatsiz dizisinde rol almış olan Tarık Emir Tekin'in paylaştığı Zengin Kız'a Çukur dizisinden sürpriz bir isim dahil oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Medyapım'ın FOX için çekeceği "Zengin Kız" dizisinin oyuncu kadrosuna yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Merve Girgin ve Deniz Akçay'ın beraber hayata geçirdikleri dizide Alina Boz (Zeynep), Tarık Emir Tekin (Onur), Nazan Kesal (Şahika), Hazal Filiz Küçükköse (Neslihan), Tülin Ece (Ümit) ve Baran Bölükbaşı'nın (Yiğit) rol alacağı netlik kazanmıştı.

Projenin kadrosuna usta bir isim daha katıldı. Çukur'un ardından Üç Kuruş dizisinde seyirciyle buluşan Kadir Çermik dizide bir bebek bakıcısına hayat veren Zeynep'in babasına hayat verecek.

Zeynep zengin bir ailenin kızı Mila'ya yatılı olarak bakmakta ve bütün parasıyla da ailesinin geçimini sağlamaktadır. Babası Samet (Kadir Çermik) ise at yarışı tutkunu, faydasız bir babadır. Zeynep'in sınıf atlama mücadelesini anlatan dizi yakında sete çıkacak. "Zengin Kız" kod adlı dizi oyuncu kadrosu ve konusuyla yeni sezonun en güçlü projeleri arasına adı şimdiden yazdırdı.