Zehra Güneş'in kuzeni Survivor'ın fenomen ismi çıktı! Herkes bunu konuşuyor

Milli Takım'ın başarılı isimlerinden olan güzel voleybolcu Zehra Güneş özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya paylaşımları ve güzelliğiyle de adından söz ettiren Zehra Güneş'in kuzeni Survivor'ın yıldız ismi çıktı. Ünlü voleybolcunun kuzeninin kim olduğunu görenler şaştı kaldı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın son dönemde dikkat çeken isimlerinden olan Zehra Güneş başarılı spor kariyerinin yanı sıra özel hayatı ile basında yerini alıyor. Güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Zehra Güneş'in kuzeni Survivor'da yarışan bir isim çıktı.

13 yaşında voleybol kariyerine başlayan Güneş, azimle çalışmasının ardından meslek hayatında yükselişe geçti. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan güzel voleybolcu Güneş, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor.

ZEHRA GÜNEŞ'İN KUZENİ SURVIVOR'IN FENOMEN İSMİ ÇIKTI

Güneş'in, Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut ile kuzen olduğunu duyanlar ise çok şaşırıyor. Survivor 2020 ve 2022'de yarışan Berkan Karabulut, kendine has tavırlarıyla ve performansı ile yarışmanın unutulmaz isimleri arasına girdi.