Zehra Güneş Yulia Gerasimova'nın tahtını yıktı! Sosyal medyada yer yerinden oynadı

Olimpiyatlardaki başarısının yanı sıra güzelliğiyle de konuşulan Zehra Güneş kendisi gibi dünya çapınca büyük popülerliğe sahip olan Ukraynalı rakibi Yuliya Gerasimova'yı tahtından etti. Voleybol kariyerinin yanı sıra sosyal medya fenomeni de olan Yuliya Gerasimova, Zehra Güneş ile sık sık karşılaştırılıyor. Sosyal medya kullanıcıları yapılan karşılaştırmaların ardından ''Zehra Güneş Yulia Gerasimova'nın tahtını yıktı'' gibi yorumlarda bulundu.

Şimdilerde Vakıfbank'a forma giyen Zehra Güneş, olimpiyatlardaki büyük başarısı ile gönüllere taht kurdu. Adını duyuran ünlü voleybolcu Zehra Güneş, hayranları tarafından sosyal medyada da yakın markaja alındı. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Güneş, Ukraynalı rakibi Yulia Gerasimova'nın da tahtını yıktı.

Dünya çapında popüler olan Yulia Gerasimova, voleybolun yanı sıra sosyal medya fenomeni kimliğiyle de biliniyor. Tiktok'ta oldukça fenomen olan Yulia Gerasimova, dans yarışması videosuyla takipçilerini büyülemişti.

Ukraynalı voleybolcu ise son dönemde Zehra Güneş ile kıyaslanmaya başladı. Sosyal medya kullanıcıları Gerasimova'nın paylaşımlarının altına "Bir Zehra Güneş değil!" gibi yorumlarda bulunuyor.

Ukraynalı voleybolcu bir dönem ülkemizde de forma giydi. 2016-18 yıllarında İba Kimya TED Ankara Kolejliler'de 2018-2021 yılları arasında da Karayolları Spor Kulübü forması terleten tecrübeli isim Zehra Güneş'in VakıfBank'ı ile de sık sık rakip oldu.