Zehir Hafiye filmi ne zaman çekildi, konusu nedir? İşte oyuncuları...

Star Tv ekranlarında bu akşam ekrana gelecek olan Zehir Hafiye izleyicileri kahkahaya boğacak. Kemal Sunal'ın başrollerinde yer aldığı filmin yönetmenliğini Orhan Aksoy yapmıştır. Zehir Hafiye, 1989 yılında seyirci ile ilk kez buluşmuştur. Nur Gürkan ve Şemsi İnkaya'nın yer aldığı film Zehir Hafiye saat 20:00'da ekranlarda olacak.

Başrollerinde Kemal Sunal’ın yer aldığı Zehir Hafiye, bu akşam Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak. Orhan Aksoy, Zehir Hafiye filminin yönetmenliğini ve senaryosunu yazmıştır. 1989 yılında izleyici karşına çıkan filmde Nur Gürkan ve Şemsi İnkaya, Turgut Özatay gibi isimler yer almaktadır.

ZEHİR HAFİYE KONUSU NEDİR?

Film, hafiye olmanın hayalini kuran genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Cemal, geçimini taksicilik yaparak sağlayan genç bir adamdır. Polisiye romanı hayranı olan Cemal, rüyalarında daima kendisini ünlü bir polis hafiyesi olarak görür. Bu merakı yüzünden başına türlü işler açan Cemal, bir gün taksisine binen Zeynep sayesinde kendisini yeniden maceranın içinde bulur. Üniversitede tanıştığı Oktay’ı ile ilişkisini desteklemeyen babası yüzünden evden kaçan Zeynep, Cemal’in taksisine biner. Genç kadın, yol boyu yaşadığı sıkıntıları Cemal’e anlatır. Zeynep’e yardımcı olmaya karar veren Cemal’in bilmediği önemli bir şey vardır. Zeynep, bir mafya babasının kızıdır ve Cemal bu olay sayesinde rüyalarını gerçekleştirme imkanı bulur.

ZEHİR HAFİYE NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Zehir Hafiye filmi 1989 yılında çekilmiştir. Türk yapımı bir filmdir.

ZEHİR HAFİYE OYUNCULARI KİM?

Kemal Sunal-Cemal

Nur Gürkan-Zeynep

Şemsi İnkaya-Necati

Turgut Özatay-Manyak Mahmut

Tuncay Akça-Kapıcı

Mehmet Ali Akpınar–Kara Şehmus

Ekrem Dümer–Banka Müdürü

Leman Çıdamlı-Hala