Zaman Makinesi 1973 konusu ne, oyuncuları kimler? Zaman Makinesi 1973 filmi nerede çekildi?

Bu akşam saat 20:00'da Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Zaman Makinesi 1973 filmi keyifli dakikalar yaşatacak. Mart 2014 tarihinde vizyona giren Türk yapımı komedi filmi Zaman Makinesi 1973'ün yönetmenliğini Aram Gülyüz üstleniyor. Geniş bir oyuncu kadrosu bulunan Zaman Makinesi 1973 filminin başrollerini Gürgen Öz, Seda Bakan ve Mustafa Uzunyılmaz paylaşıyor. Peki, Zaman Makinesi 1973 filmi nerede çekildi?

Zaman Makinesi 1973 filmi bu akşam saat 20:00'da Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Yönetmenliğini Aram Gülyüz'ün yaptığı filmin senaristliğini Kemal Kenan Ergen’in üstelendiği Zaman Makinesi 1973 filmi izleyicisine keyifili dakikalar yaşatacak. Peki, Zaman Makinesi 1973 filmi nerede çekildi?

ZAMAN MAKİNESİ 1973 KONUSU NE?

Hayatta istediği her şey olmuş ve çalışmadan elde eden Tolga, babası ölünce mirastan faydalanmamıştır.Mirastan sadece Tolga'ya kala kala bir Anadol STC 16 kalmıştır. Ancak öfkeyle gaza bastığında birden havaya yükselir ve göğe çıkar. Bir plaja iniş yaptıktan sonra arabayı tamire götürür fakat insanlar giyiminden konuşmasına kadar yaptığı her şeyi garip karşılamaktadır. Tamir parası konusunda ustayla anlaşamaz. Usta bunun üzerine kendisine yanında çalışmayı teklif eder. Tolga'ya da her şey tuhaf gelmeye başlamıştır ki o sırada bir şey fark eder: Artık bulunduğu yılda değildir! 1973 yazına arabayla iniş yapmıştır. Yersiz yurtsuz ve parasız kalan Tolga'ya acıyan Çiko onunla ilgilenip onu kollamaya başlar. 1973 yılının nostaljisinin yaşamanın yanında Tolga, tanıdığı insanlarla ve yaşadıklarıyla o yaşına kadar almadığı bir hayat dersi de alacaktır.

ZAMAN MAKİNESİ 1973 OYUNCULARI KİMLER?

Gürgen Öz (Tolga)

Seda Bakan (Yasemin, Deniz)

Mustafa Uzunyılmaz

Gülhan Tekin

İrfan Kangı

Perihan Savaş

Sinan Bengier

Zihni Göktay

Ferdi Sancar

Esvet Şahin

Fatih Koyunoğlu

Birsu Demir

Can Bartu Aslan

Damla Cangül

Fehmi Dalsaldı

ZAMAN MAKİNESİ 1973 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Zaman Makinesi 1973 filmi çekimleri yönetmen Aram Gülyüz'ün açıklamalarına göre; en çok Heybeliada'da gerçekleştirilmiş. Bunun haricinde bazı tamirhane sahneleri ise Riva'da, plaj sahneleri Florya Menekşe Sahili'nde çekilmiş.