'Zalimlere dayanamadın Oyam'm'

Demet Akalın'ın Oya Aydoğan'a yönelik, ''Çok erken gittin, zalimlere dayanamadın'' sözlerini üzerine alınan Lerzan Mutlu açtığı ağzını, yumdu gözünü.

aort damarı yırtılması sonucu hayata gözlerini yuman Oya Oydoğan, ölümünün birinci yılında dualarla anılırken Lerzan Mutlu ile Demet Akalın arasında ilginç bir gönderme yaşandı. Mutlu’nun bir dönem birlikte programı sunduğu Aydoğan'a 'sinsi' ve 'sana bilendim' gibi şeklinde atıştığı görüntüleri ekrana gelmiş ardından Bülent Ersoy da bu ölümden Mutlu’yu suçlamıştı. Bu suçlamaları Mutlu kabul etmezken Demet Akalın, 'Ah Oya’m... Çok erken gittin. Zalimlere dayanamadın" yazdı. 

HADSİZLER...

Akalın’ın sözleri Lerzan Mutlu’ya gönderme olarak yorumlanırken Mutlu programında şu imada bulundu: Kalitenin 'K'sinden anlamayan hayatına dönüp baktığında o kadar utanılacak şeyi varken oturup milleti eleştirirler. O hadsizler ayrı bir sınıfta. 

Akalın'ın paylaşımlarına Mutlu: "Kendine Monaco Prensesi kılıfı uydursalar da cahilin dibiler. Camiadan birkaç kişi var böyle. Ondan daha üstün insanları yerin dibine sokmaya bayılıyorlar" dedi.