Zalim İstanbul'un oyuncusu müjdeyi verdi! Ünlü oyuncu dizide Miran'ın kardeşi olacak...

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü yer aldığı Hercai dizisinin oyuncu kadrosuna Zalim İstanbul'un yıldızı transfer oluyor. Geçen dönem final yapan dizinin genç oyuncuları, izleyenlerin severek takip ettiği isimler arasında yer alıyordu. Ünlü oyuncu diziye dahil olurken bir isimde bu akşam sevenlerine veda edecek.

Kanal D'de yayınlanan ve finali gerçekleşen dizi Zalim İstanbul'un yıldızı Hercai dizisinde izleyicilerin karşısına çıkacak. Zalim İstanbul'un oyuncu kadrosunda yer alan genç oyuncular seyircilerden tam not almıştı. Şimdi o genç oyunculardan biri Hercai dizisi ile ekrana dönüyor. Ünlü oyuncu diziye dahil olurken bir isim veda edecek

Atv'de yer alan Hercai artık her pazar akşamı ekrana geliyor. Birçok ünlü oyuncunun yer aldığı dizide Dilşah'ın kızı rolüne yeni bir kişi katılacak. Bu isim Zalim İstanbul'da Cemre olarak tanıdığımız Sera Kutlubey olacak.

Kutlubey, Dilşah’ın kızı Azra karakterini hayat verecek. Bu akşam yeni bölümde göreceğimiz Sera Kutlubey'in yanı sıra diziye bir isim veda edecek. Ahmet Kayakesen’in canlandırdığı karakter Harun son kez seyirci ile buluşacak.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolündeki dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00'de ekrana gelecek. Miran annesine sarılmak ve dokunmak için yalvarırken dizinin izleyenleri hüzne boğacağı benziyor. İşte yeni bölümden o sahne...