Zahide Yetiş'te Nevide Çiçek'ten olay Mehmet Ali Erbil itirafı! Duyunca çıldıracak

Mehmet Ali Erbil sevgilisi olduğu öne sürülen Nevide Çiçek hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Nevide Çiçek ise Mehmet Ali Erbil'in bu inkarına sosyal medyada cevap vermişti. Kendisini ilk kez Zahide Çiçek'in programında gösteren Çiçek, bir kez daha Zahide Çiçek'in kapısını çaldı. Mehmet Ali Erbil hakkında konuşan Nevide Çiçek, evleneceklerini düşündüğünü söyledi.

Mehmet Ali Erbil özel hayatıyla çok sık gündeme geliyor. Son olarak Nevide Çiçek isimli genç bir kız ile adı anılan Mehmet Ali Erbil, öyle bir şey olmadığını söyleyerek aşk iddialarını yalanlamıştı. İlk kez Zahide Yetiş'in programına seyirci karşısına çıkan Nevide Çiçek ise, sosyal medyadan tepki dolu bir paylaşımda bulunmuştu. Anlatacakları bitmeyen genç kadın, soluğu bir kez daha Zahide Yetiş'in programına aldı. Yaşadıklarını anlatan Çiçek, "Şok geçirdim, neye uğradığımı şaşırdım. Annem direkt beni aradı 'Ne diyor' dedi. Hiç beklemiyordum." ifadelerini kullandı.

NEVİDE ÇİÇEK: "MEHMET ALİ ERBİL İLE EVLENECEĞİMİZİ DÜŞÜNDÜM"

Zahide Yetiş'in "Sen ne bekliyordun Nevide, böyle bir ilişkiden?" sorusuna cevap veren Çiçek, "Daha güzel bir ilişki olabilirdi." cevabını verdi.

Yetiş, "Evlenebileceğinizi düşündün mü?" diye sorunca da Çiçek, "Evet düşündüm." itirafında bulundu. Çiçek, "Onun yanında hiç üzülmüyordum, beni hep mutlu ediyordu. En son bir ilişkim vardı, bitti... Sahipleniyordu evet." ifadelerini kullandı.