Zafer Ergin 18. sezonuna giren Arka Sokaklar'ı anlattı: ''Çok heyecanlıyız''

Zafer Ergin başrolü olduğu ve 18. sezonuna giren Arka Sokaklar hakkında konuştu. Zafer Ergin, ''Başladığımızda seyircilerimiz de küçüktü biz de küçüktük. Çok keyifli bir 16 sene geçirdik, 17'nci senede istirahat ettik 18'inde daha büyük başarılarla seyircimizle buluşacağız inşallah.'' ifadelerini kullandı.

Arka Sokaklar dizisi yeni sezonuna merhaba demeye hazırlanıyor. Zafer Ergin'in Rıza Baba karakterini oynadığı Arka Sokaklar dizisi, 18. sezonu ile ekrandaki yerini alacak.

Yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen Arka Sokaklar'ın başrolü Zafer Ergin, Magazin D'ye samimi açıklamalarda bulundu.

Heyecanlı olduğunu belirten Ergin şunları söyledi:

"Şu an çok heyecanlıyız. 16 sene 17 sene derken 18'inci senedeyiz. Başladığımızda seyircilerimiz de küçüktü biz de küçüktük. Çok keyifli bir 16 sene geçirdik, 17'nci senede istirahat ettik 18'inde daha büyük başarılarla seyircimizle buluşacağız inşallah.

"18 sene uzun bir zaman"

Herkes elinden geleni yapıyor. Çok güzel bir senaryo, çok güzel bir yönetim, çok saf ve temiz çalışmalar. Bizim bir de reddedilmeyecek ve terk edilmeyecek bir seyirci kitlemiz var. 18 sene uzun bir zaman. Başladığımızda 10 yaşında olan çocuklar şimdi 28 yaşında... Askerliğini bitirmiş belki evlenmiş olabilirler. Onun için böyle bir çaba içinde böyle bir güzellik içinde bulunmak baya keyif veriyor. Büyük emekler, büyük çabalar ve büyük çalışmalar sonucu biz bugünlere geldik"